Idag händer..

Idag ska jag sola! Japp, jag har typ ingen färg alls och jag känner att det är nödvändigt. 14.45 ska jag till barnsmorskan och kolla film. Pojkvännen skulle med eftersom det va väldigt viktigt för honom att se filmen men eftersom hans tå inte gick att böja så skulle han till vårdcentralen 14.30. Så jag får se filmen själv.

Pappa och syster ska antagligen till aspen och bada och sola. Men jag har fått fobi att visa mig för andra..
Vilket inte är så konstigt.. jag ser ut som en zebra fast med röd/blå/lila ränder... Inga på magen men mina lår och mig röv. Usch.. bara äckligt. så jag försöker övertala pappa att fixa en sån där pol som man blåser upp. (En Stor!)så att jag kan svalka mig lite. Vi får la se hur det blir med de.


Därför har jag inte bloggat

Jag har inte uppdaterat bloggen på väldigt länge. Och det är nog mest för att jag inte haft lust eller ork. Men det är inte bara därför. Det finns mer personliga andledningar också. Fast det är inget jag vill prata om. Så ställ inga frågor om de.
Men nu ska jag försöka bli bättre bloggare! :)


Helt slut

Kom nyss hem efter att ha cyklat till torget och handlat nödvändiheter som O'boy. För min är det nödvändigt. Mums va gott det är! Haha. Känner mig helt slut i huvudet och kommer nog somna tidigt idag.

Ska nog ta lite O'boy och en kaka och kolla klart på the simpsons. Och kl 20.00 kommer legend of the seker. Någon mer som kollar på de?


Klar!

Nu är min Lambiz klar!
Det blev en ''kille'' med badmössa simglasögon och bad byxor. Och en liten förvånad munn.
Snygg va?
snacka om att ha tråkigt. Ska snart ner till torget och handla fredagsmys och lite annat.



Lambiz!

Nu ska jag sätta mig och måla lammet man fick med toa pappret, Lambiz!

Jag vet, det kanske är för små barn men jag tycker sånt är kul. Haha. Ni får se resultat sen.

Kram



Rubrik typ..

Nu börjar jag sakna min mage jag hade förut. Haha. Jag ska f*n kämpa för att få den tbx!

Det börjar bli lite nervöst inför förlosningen. Men barnmorskan sa att jag har stora fördelar i att vara lång smal och ung. Hoppas hon inte bara sa det för att vara snäll! :O
Men det har ju inte varit några fel med bebis så vi får hoppas att det går snabbt och allt det inte blir några fel.

Igår så grillade vi här hemma. Utan pappa. För typ första gången. Så jag stog och vände på köttet och mamma gjorde potatis m.m. Och efter maten blev det annanas, Mums!

Här får ni en gammal bild på min mage. ska försöka ta fler nya bilder. Vet jag är är dålig på det.



Idag ^^

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Bråkade lite med pappa för att jag inte vill gå till tandläkaren när jag har ont i halsen.. Fick en y tid i agusti. Typ yeay,.. jag har nyss fött barn och nu ska jag borra mina tänder.
Usch! Hatar tandläkaren. Dom är så elaka mot mig :( .. eller kanske alla ??

Aja, ska nog bara ta det lungt idag. Till helgen ska jag vara med tjejerna och kanske åker till borås.. om jag får pengar till det
:/

Igår (15/6-2010) Tror ni kan tycka detta är intressant!

Hej, förlåt för dåligt uppdatering igen. Men konstigt nog får jag fler komentarer och fler besökare närjag inte skriver??.. Konstigt? Haha. aja, tänkte berätta lite snabbt om MVC - mötet igår.

Jag får träffa en tjej som jobbar med spädbarnsgruppen. Hon kan vara lite kurator samtidigt som hon hjälper en förstå sitt barn mer. (om jag förstår det hela rätt iaf..) Så henne ska jag träffa en gång innan bebis kommer och flera gånger efter. Men som det ser ut nu kommer jag inte gå i någon grupp. Jag tror inte det blir så kul att sitta i ett rum med massa 25 åringar och deras barn.. pinsamt! Det va ju därför jag hoppade av föräldra gruppen. Det va inte direkt min grej. + att nästan alla va typ 20-25 år..

Sen när hon gått så tog vi lite prover och allt såg bra ut. Sen mätte vi magen och ja hade vuxit jätte fint. Barnmorskan va jätte nöjd. (från 30 cm - 33 cm)
Oh så sa hon att hon tänkte kolla om hon kunde känna hur bebis låg. Hon tyckte det känndes som om han/hon hade huvudet neråt. När hon skulle känna efter huvudet märkte hon att bebis låg väldigt långt ner.
Hon sa (efter att ha kännt i några fler minuter..)
- Jag tror jag ska vara lite elak och trycka upp bebis lite, eftersom den ligger så långt ner.
(där fick jag förklaringen till varför jag är så himla pissinödig hela tiden!)
Så hon klämde på magen och liksom tryckte upp bebis lite.

Bus bebis!

/F


snart fixa vagn!

Om någon timma ska vi köpa vagn, äntligen!

Igår så va jag ute med kompisar och typ vandrade runt och gjorde inget. Det fins typ inget att göra. Man försöker bara låta tiden gå. Helt sjukt tråkigt. Vi har nog sämsta fantasin? -.-

Vad gör ni läsare som har ledigt nu? (ni andra får självklart komma med förslag!)

 (OLD PIC!)


Tråkigt...

Jag har ingen anning om vad jag ska göra. Vad finns det att göra när man är gravid och knappt har några pengar? Jag kan inte komma på ett skit.. Ska till ullared den 30:e. Det är ju något bra iaf. Jag älskar ullared. Haha. Och på måndag ska jag och mamma till MVC och snacka med en tjej som har kontakt med soc, och kan svara på lite frågor som vi har. På tisdag ska jag dit igen fast då till barnmorskan. Och onsdag tandläkaren..
Jag behöver komma ut, men vad ska jag gör ute?



Regn

Usch! Det är så tråkigt när det regnar. Man kan ju inte göra något.
Fast jag har faktiskt städat mitt rum idag. Väldigt stolt. Jag vet inte vad jag fick idén ifrån men det är skönt att det är gjort iaf.

Nu ska jag mysa med pojken lillasyster och godis. Mamma och pappa är inte hemma. ^^
Vi hörs!
/F♥


SommarLov!

Nu har jag äntligen gått ut 9:an. Det känns väll sådär. Hade inte dom bästa betygen men jag kommer säkert in på någon linje nästa år. Och jag har ju inte bara sommarLov för jag är ju ledig ett helt år. Känns konstigt att inte komma tillbaka till skolan och så efter sommaren. Att vara hemma känns jätte knasigt.

Får väll se vad som händer idag. Är ganska seg i hjärnan så har inte super mycket ork till att göra något. OCh jag ska ju ändå inte med på 9:ornas middag.. Vi får väll se vad som händer ..


SÅ här såg jag ut idag ;) (färgat håret lite till )


Snart slut!

Idag va sista dagen i skolan. Och i morgon är det skolavslutning!
Gud va skönt det ska bli. Tänk att jag faktiskt går ut 9:an, grundskolan imon.
Och det blir ju inte riktigt som jag tänkt mig. Att jag är mamma sen när dom andra örjar gymnasiet känns väldigt konstigt..
Jag måste erkänna att det hade varit roligt att kunna fira imorgon med sina kompisar. Dricka mennar jag nu.
Men det får vänta ett ganska långt tag till jag får fira att jag slipper grundskolan. Haha. Jag överlever.

Äntligen!

Jippieeee!
Nu har vi äntligen fått lägenhet. Det ska bli jätte spänande att flytta.
I den här lägenhet kommer jag börja mitt ''nya'' liv med bebis, syster och mamma, och pojkvännen ibland ^^

Det ska bli kul att inreda rummet som vi ska ha. Och allt är så kul. Jag är så glad just nu :)




Kom nyss hem

Det blev bada och grilla idag. Fast jag bada inte så mycket. Det va ganska kallt :P
Och jag är lite rädd för att bebis typ ska frysa. Kan den det? :O

Är jätte trött nu iaf och har lust att sova. Borde inte sova nu för då kommer jag somna sent men hela jag bara skriker efter säng just nu.. Jag måste sova!


Bada och grilla?

Idag ska antagligen jag och några kompisar åka iväg och bada och grilla. Super mys.
Hoppas det fina vädret håller i ett tag till :)

Lite jobbigt när typ alla stirrar på min mage bara :/
Känner mig jätte ful, men vad ska man göra? Nästa sommar är jag tillbaka på stranden med bebis utanför och slipper känna mig fet :D Hihi. Måste ju tänka posetivt. Jag är ju bara fotbolls kvinna en liten del av mitt liv..


/F♥

MAGE!



hÄR HAR NI DEN EFTERLÄNGTADE BILDEN AV BEBIS MAGE

Varma härliga dag

Den här veckan har ju varit underbar. Förutom att jag varit sjuk och knappt varit ute alls. Men idag ska jag vara ute iaf. Ska snart äta lite köttbullar..

Pojkens mamma va här och visade kläder som hon köpt till lillen på en baby lopis.
Och om några veckor ska jag åka till ullared har jag bestämt ^^

 Mina marsvin Sammy och Herkules solar

Trubbel i paradiset

Okej, mitt liv är inget paradis. Och det blev just värre.
Pojkvännen hade inte förändrats så mycket som han fick oss alla att tro. Jag tänker inte berätta vad han har gjort.
Men jag kan säga att det här är hans sista chans med mig iaf. Jag ligger redan på marken och har inte lust att bli sparkad på. Jag tror jag håller på att dö. Snart är det bara skalet av som någon säkert tillslut skalar av och efter som det inte finns ett helt innehåll så är det inget kvar av mig.

Så just nu känner jag inte för att göra något alls. Skolan har skitit sig också. allt går bara snett i mitt liv och jag mår så jävla dåligt för det. Jag vill bara bli 4 år igen och sitta i mammas knä och kolla på bolibompa.

Men nu kan jag inte det, så vad ska jag göra?...


Jag älskar förändring

Jag tror jag borde köpa peruker eller något. Jag ÄLSKAR förändring.
Och jag bestämde mig för att färga håret igår och.. ja.. det blev lite fel. Det visade sig att det va en tonning inte en färg som jag kletade i håret. Haha. lyckat.
Aja, vi får se vad jag gör nu. Funderar på att färga det brunt, vilket är min normala hårfärg som jag inte haft på några år. Vad tycker ni jag ska göra? ^^


Besluts Ångest

Sitter och funderar på om jag ska färga håret. Har hårfärg som står på rummet..
Men vet inte om jag vill förlora de blonda riktigt ännu.. snacka om svårt val. Hårfärgen jag har på rummet är ju lättare att hålla utan någon ful utväxt, Ska jag göra det?... Åhh.. gud va jobbigt xD

RSS 2.0