Hemma i lägenheten igen

Då va man hemma hos mamma igen. Man märker ju skilnaden på radhus och lägenhet. När jag kom hem till pappa vad det jätte varmt och jag svettades och här hemma är det jätte kalt speciellt i mitt rum..

Aja, i mon ska man in till allum och träffa Jennifer. Det ska bli skönt att vara lite ''mamma ledig'' någon timma.

Nu ska jag äta lite banan kaka mamma bakat. Mums!






Stå period?

I går kväll bestämmde sig alexander för att han skulle stå i mitt knä. Han kan ju inte stå så bra och inte hålla uppe huvudet helt ännu men han skulle stå (med mig hjälp). När jag la ner han i knät igen belv han sur och gnällde men så fort man ställde upp honom igen så blev han jätte glad. Knäppis bebis.

Kollade igenom gamla bilder på datorn och hittade lite kul som ni säkert sätt tidigare ni som läst ett tag. Men lägger upp några ändå :)






Hemma hos pappa + gammal bild på mig

Sitter nu hemma hos pappa och väntar på mat. Det blir spagetti med köttfärsås. Verkar som att pappa inte lagat det förut då han kollar på recept på datan. Haha. Kul att han försöker laga annat än köttbullar.

Pappa har köp hem lite mys också. Så i kväll blir det lite godis och anat gott.
I mon ska jag till BVC, vet dock inte vilken tid så det får jag ta reda på.. Jag är smidig som glömde de hemma.

Längtar jätte mycket till Ullared nästa vecka! Haha. Det ska bli jätte kul verkligen.
 /F

Bjuder på en gammal bild på mig ;)


Bra natt sömn!

God Morgon!
Natten har gått väldigt bra och Alexander har sovit ganska länge mellan måltiderna. Känner mig någolrunda pigg nu :)
Idag ska jag hem till Pappa och sova där tills i morgon. Annars händer det inget speciellt idag.
Har lite blogg torka som jag nämnt tidigare så kom med idér!

/F

Alexander har lärt sig göra dregel bubblor...

Mycket bra - lite dåligt

Nästa vecka på tisdag blir det ULLARED! Typiskt att det skulle vara just den dagen som föräldragruppen är. Men det gör inget. Är bara så himla glad. Hihihihih.. :)

Alexander är förestern helt slut efter idag. han vill bara mysa och sova. :O


Hemma igen

Då va man hemma igen. Gruppen startade kl 15.00 och vi började avsluta 16.30. Så vi satt där nere ganska länge. Det va bättre en vad jag tordde att det skulle vara. aLexander va jätte snäll och lung. Han snackade lite och sov lite. Och jag ammade. Orkade inte fixa med ersättningen. Haha. Va för lat. Fast dom andra var ju lite mer prat glada och kände varandra lite bättre. Så lite ensamt va det ju. Men det kanske blir bättre sen när vi lärt känna varandra bättre. Nästa vecka så ska vi lära oss baby massage. det ska bli mysigt.

Så här såg jag och alexander ut idag :)






Föräldragrupp..

Idag är det föräldragrupp. Med barn den här gången. Det ska bli spännande att se hur deras barn ser ut och hur gammla dom är men samtidigt är jag super nervös! Jag vill absolut inte amma framför flera andra mammor. Usch vad pinsamt! Så jag tar med mig ersättning. Hoppas allt går bra. Jag är ju typ 5 år yngre en vad dom andra är. Är rädd för att dom ska se ner på mig...
Vi får väl se. Berättar sen när vi kommit hem.


Brun utan sol - produkt 2

Hade helt glömt av att lägga upp en inlägg om Brun utan sol produkten från Loreal.
Jag köpte den på ICA för 125 :-

Hur är den?
Man får färg direkt! Och man ska använda den varje dag tills man fått den önskade färgen. Jag tycker inte det behövdes. Använde den 2 gånger i veckan och fick en lagom solbränd färg. Den torkar snabbar en vad Dove's brun utan sol gör. Och man blir dessutom glittrig och len! Fast eftersom färgen kommer så snabbt är det lätt att bli fläcklig. så vill man ha kvar sin bruna färg under hösten också, så är den här perfekt!


Frågor och Svar!

här kommer frågor och svar :)

Fråga 1.
Vad heter Alexander i andra namn? :)
Svar: Han mellannamn blir Magnus efter sin pappa.

Fråga 2.
Hur kommer det sig att du tänkte behålla Alexander?:)
Svar: Det var nog mest för att den där tankaen dom flesta får. Jag vill inte döda mitt barn.
För även om den saken som låg i min mage då inte ens fått fingrar ännu så va det änndå ett liv där inne.
När jag gick på det första ulrta ljuget som jag fick göra redan i vecka 10 så såg jag hur det där konstiga saken som mest bara liknade en sköldpadda rörde på sig. Hur skulle jag kunna bara radera den här saken från mig?

Fråga 3.
Varför stannar du med Magnus?
Svar: Jag vet inte hur många gånger jag har svarat på den här frågan...
Men jag har lovat att svara på era frågor så..
Jag älskar honom. Även om han varit en idiot så betyder inte det att han hela tiden är det. Och när vi är tillsamans så har vi det väldigt bra. Vi kan lixom ha roligt tillsammans. :)

Fråga 4.
Vad har du för läppglans eller läppstift på den bilden? Jätte fint :D
Svar: Jag tog bara något ljus rött och sen en ljus rosa ögonskugga som jag duttade över. Det kansnke låter konstigt men det blir faktiskt snyggt ;)

Fråga 5.
Hej, fört och främst vill jag bara säga grym blogg!

Var Alexander planerad ??
Hur känndes det att bli mamma ?
Hr var din reaktion när du fick reda på att du var med barn ?

Ha det så bra ! :)

Svar 1: Alexander var inte planerad. Jag var en Tonåring som älskade att festa, vara med kompisar och jag sket i skolan. Ett barn fans aldrig i mina tankar.
Svar 2: Att bli mamma känndes inte alls som jag trodde att det skulle. Det är helt annurlunda en vad jag någonsin kunnat tro. Ansvar för någons liv, framtid och att se den här lille saken växa är helt fantastiskt. Men att vara mamma är också väldigt krävande. Det tar mycket mer tid en vad jag trodde..
Svar 3: När jag satt på ungdoms mottaging och väntade på svaret så trodde jag inte att jag var gravid. Fast jag hade ändå en känsla av att något inte va som vanligt.. när hon jag va hos kom ut och sa: ''Frida, du är gravid'' så fick jag en chock. Jag ville nästan skratta och gråta samtidigt. Jag kunde knappt prata. Ville bara därifrån och ringa Pojkvännen och Jennifer. Det va dom första jag tänkte på. Dom måste veta. 

Fråga 6.
Hur är det med dig och Jennifer nu? Tycker du är jättemodig.
Kram ;)

Svar: Vi har inte träffats på ganska länge. Men som det sur ut nu ska vi träffas till helgen och shoppa lite :)
Jennifer och jag stod extremt nära varandra innan jag blev gravid. Och för mig står hon fortfarande väldigt nära. Hon är en sån person man verkligen kan prata ut med och få massa idér på vad man kan göra om något är fel.
En underbar kompis!

Fråga 7.
Saknar inte du ha festa, umgås med kompisar & att bara vara DU, ha lite egentid..?

Svar: JO! Herrugud vad jag saknar det ibland. att bara springa ute mitt i natten med kompisar och vara hur full som helst. Men när jag tänker på att lämna Alexander i någons annans händer över en natt gör mig osäker. Då kommer tankar upp som : ''tänk om han glömmer av vem jag är?'' eller,'' tänk om han kommer sakna den personen och inte alls vilja vara med mig sen?'' eller, '' tänk om han saknar mig jätte mycket och blir jätte ledsen''
Men jag ska ut om några månader och jag och pojkvännen ska på bio när han är ca 4 månader. Och då tror jag faktiskt han vet vem som är mamma och att han inte glömmer bort mig. :)

Fråga 8.
Planerar ni syskon till Alex..?

Svar: Jag vill inte ha något mer barn förns jag har jobbat några år. Så nästa kanske kommer när jag är i ''normal förstföderska ålder'' (25-30). Men vi planerar inget ännu..

Fråga 9.
Hur känns det att vara så ung mamma..?

Svar: Jag vet inte hur äldre mammor känner sig men jag tror inte att det är så stor skillnad.
Jag känner mig ganska instägd. Jag kan inte gå hemifrån hur som helst eller när jag vill. Det är nog jobbigast.
Sammtidigt som de tär jobbigt att vara låst så tycker jag om att vara behövd av någon. Att någon vill vara med mig så mycket..
Och det är ganska jobbigt att så många stirrar på en. Att folk inte tror att man klarar av att ha barn för att man är ung? Man mognar unde rgraviditeten och man blir en bättre mamma för varje dag som går. En 25 åring med sitt första barn vet lika mycket om hur man byter blöjor och ammar som en yngre tjej gör.


TACK FÖR ALLA FRÅGOR! HOPPAS NI GILLAR SVAREN!

/F
 



Internet damp..

Vårat internet dampade i går därför la jag inte upp frågor och svar. Gör det när som helst nu ist :D


hemma hos pojkvännen

Sitter hemma hos pojkvännen nu. Jag och Alexander ska sova här i natt. vi har kollat på Vampyrer Suger. Den va inte jätte bra. Men det fans vissa tillfällen då vi skrattade lite. :)

Ska snart sova väntar på att pojkvännen ska komma hem från promenaden med hunden bara. Natti♥

Glöm inte fråga!

Glöm inte fråga mig allt ni vill veta! På söndag lägger jag upp allt.

Fråga,fråga,fråga! Jag svarar,svarar,svarar!

KRAM♥


Lögner och svek - måste skriva av mig..

Jag hatar när folk ljuger för mig. Speciellt mina nära och kära. Varför ska man ljuga så mycket? Hur hjälper det? Tänker man inte på hur den perosnen man ljuger för känner sig när den personen får reda på det?
Jag mår iallafall skit. När någon lovar något tex och sen skiter i det. Och ljuger för mig rakt upp i ansiktet och bara tror att en kram och fina ord ska göra allt bra igen. Kanske för stunden men lögner ligger kvar i mig. I mitt hjärta och i min hjärna. Där den växer och gnager. Förstör mig. Jag är förstörd pgv alla lögner. När tar det slut? När slutar det göra ont? Smärtan försviner inte förns lögnerna gör det. Och när tar lögnerna slut?....


Fölåt men va tvungen att få skriva ner lite tankar...

Biffen VS Biffen

 Biffen (också kallad Alexander) är nu vaken!
Anledningen till att han fick semknamnet Biffen idag är för att han har en linne body på sig. Och på den står det Daddy's Look A Like. Det ända som saknas är brudarna ;)

Vilken biff är den bästa biffen? Biffen eller Biffen?



För mig kommer Alexander alltid vara bättre biff en Biffen 2. Haha
Så jag tycker alex vinner, vad tycker ni? :P




Trött :(

Gud så trött jag är. Vill bara sova...

Idag så händer det inget här hemma som vanligt. Ikväll kommer kanske pojkvännen hit. Hoppas, hoppas! ^^
Han har inte varit här på några dagar nu och det är ganska ensamt här. I mon ska jag mamma och syster hem till min moster och fira min kusin och mormor som fyllt år. Vet inte vad jag ska köpa dock..
Jag och pojkvännen ska ner till allum i mon och kolla om vi hittar något.

Btw, igår blev Alexander 2 månader! Tiden går verkligen snabbt!

Har lite blogg torka just nu. Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Kom med idér. Vad vill ni läsa?



Jeans?

Jag behöver nya Jeans. Jag behöver massor av nya kläder eftersom förra årets höst och vinterkläder inte passar..
Fast jag har jätte svårt att hitta jeans. Jag vill ha dom tajta hela vägen. Och även om det är såna jeans jag gillar har jag inte ett ända par stuprör. Just nu har jag 3 par byxor. Ett par rosa, ett par blå och ett par ljusa jeans.
Och alla är lite mer ''pösiga''..
Någon som vet något ställe som har biliga snygga byxor som är stuprör??

BonPrix.se -   399:-(tror jag)

Kort info om läkarbesöket

När vi va hos läkaren i tisdags så trodde dom att han hade en alergiskt reaktion för att han va tor och röd i ansitket. Och dom trodde det va mot mjölk. Fast det dricker ju inte jag eftersom jag är laktos intolerant. Jag dricker laktos fri mjölk. Så antagligen va det inte det. Och så fick dom för sig att han inte kunde vrida på huvudet för att han ville ligga med huvudet åt andra hållet. Och han börjar bli lite platt på ena sidan av huvudet så nu ska vi få honom att ligga med huvudet t andra sidan så att hans huvud istället blir vadå, fyrkantigt?

Nu väger han 4730g och är 59,5cm lång.

Just nu sitter jag med huvudvärk mensvärk trötta ögon och en super pigg bebis.. Heheh gud va härligt livet är..

 Svårt att ta kort när han ler för han gör det inte så länge. Men här är ''slutet'' på ett smile

Lite dålig uppdatering

Idag har det varit lite dålig uppdatering. Men har inte riktigt orkat sätta mit vid datorn då natten va jobbig. Alexander har sån magknip och jag vet inte riktigt vad jag ska göra... Någon som har något bra tips? Har testat massera och det funkar lite men inte så mycket...

Kommer nog inte blogga så mycket mer i dag. Behöver ge Alexander väldigt mycket tid.
Kanske kommer ett inlägg om läkarebesöket i kväll.

/F

alexander ska till läkaren och KOR?

Idag så ska vi till BVC, Alexander och jag. Tiden är 11.15. Så vi va tvungna att gå upp tidigare.
Jag vet inte vad jag ska ha på mig idag. Orkar inte lägga ner någon tid på mig idag..
Men Alexander är en riktigt liten safari snubbe idag. Fast tror att snubben eller snubban (?) som gjorde boody'n aldrig gått i skolan. Det är Elefanter, giraffer, zebror, flodhästar och kor. KOR?! Varför är det kor på den? Typ Svensk safari? Byxorna tycker jag passar riktigt bra till den svenska safarin också. Haha.




Varning!! - personligt inlägg.

Det som va bäst med att vara Gravid va att man slapp mensen. Haha. Så jävla skönt att slippa lägga pengar på tamponger och inte ens tänka på blod. OCh jag läste i en tining för inte så längesen där det stod att man inte hade mens när man ammade och att ammingen funkade lika bra som p-piller mot graviditet. BÅDA VAR FEL!
Nu är jag sur på tidningen. Barnmorskan skrev ut p-piller till mig när jag va på efter undersökning som jag tar nu. Och nu på morgonen när jag sätter mig på toa? MENS! Jävla skit. Fan va sur jag blev. Hahah.

Någon som vet hur länge man har mensen när man går på minipiller Cerazete (stavning?) Jag vet att det är annurlunda från person till person. Men säg vad ni varit med om!

Kram
/F


Snart dusch!

Snart ska man hoppa in i duschen. Älskar att duscha. Det är varmt och efteråt så är det så gosig att mysa ner sig i soffan med rena (inte svett stinkande) kläder. 

Som jag och mamma sa förut. Vi hade ute kaninerna i köket och jag la mig ner på golvet och så kommer Millan(honan) fram och luktar mig i armhålan(?)

Jag: Tycker du om att lukta på mitt svett?
Mamma: Använder du inte deo?
Jag: Inte varje dag, jag orkar inte.  :D
Mamma: Men Frida!
Jag: Vadå? :O
Mamma: Orkar inte?
Jag: Nej.. Varför låter du så seriös? Är du seriös?
Mamma: Är det så svårt att ta på sig deo? :D
Jag: Du låter seriös...
Mamma: Haha.

Typ WTF? Va hon seriös?.. Haha, mysko mum!

Mammas dagens skämt: Vet du vad en mutant är?
Jag: Nej?
Mamma: En kossa, HAHA. MU-TANT!
Jag: *ler lite och går sedan åt andra hållet* Kul mamma!




Klarde av tandläkarbesöket!

Jag överlevde tandläkarbesöket! Det tog bara en halvtimma. Det brukar ta mycket längre tid. Nu sitter jag med bedövad tunga. Inte så kul. :(
Köpte 2 mössor till Alex. Han huvud har växt en del. Haha. Och jag tyckte han behöde lite varmare mössor också.
Och ersättningen tog Alexander jätte bra. Funkar lika bra som jag gör. Haha. Väldigt bra för då kanske jag och pojkvännen om några månader kanske gå ut på middag och bio :)





Båda kostade 39.50 på H&M

Tandläkar besök - Oooh no!

Kul, idag ska man till tanläkaren. Och jag älskar det så himla LITE. Usch..
Och eftersom Alexander äter så ofta nu så ska ersättning in köpas. Hoppas han tar de bara, anars blir det ju lite problem. Pojkvänne ska vara barn vakt. Kommer ju typ vara bort en och en halv timma eller något. Önska mig lycka till och önska pojvkännen lycka till med lille man. We might need it!


Magknips natt

God morgon!
I natt tror jag Alex hade mycket magknip.För när han vaknade va det ett anurlunda skrik som jag inte riktigt kände igen och det lätt mer som om något va fel en att han var hungrig och han drog ihop benen mot magen så han blev till en boll. Men efter att han ätit klart så blev han lungnare men gnällde fortfarande lite så då fick han nappen och då va inte drömmarnas land långt borta. JAG ÄLSKAR DEN SOM UPPFANN NAPPEN! ♥



Tydligen är det mordernt med en strumpa i bebis värld!




kläderna alex fick

Det här fick Alexander..




Frida Svarar

Tänkte svara på den ända frågan jag fått den här veckan. Den va inte anonym men tänkte att fler kanske undrar :)


Fråga: jag har en fråga, men det har ingenting med kläderna att göra :P
men nu längre fram, när alexander blivit nått år.
skall du bo kvar hemma, eller skall du flytta till egen lägenhet ?:)
har nämligen suttit och kollat på teen mom på MTV
och alla flyttar hemmifrån eller adopterar bort barnet, men så som jag känner kulle jag inte flytat hemmifrån förens jag skaffat jobba och har det hyffsat bra ställt.
men hur skall ni göra ? :)

Svar: Jag kommer bo hemma iaf tills jag är 18. Kanske längre. Vill nog helst gå klart skolan först. För barn tar ju mycket tid och det gör ju skolan också. Och då är det bra med en mamma som kan hjälpa en så att man får lite tid för skolan. Jag säger inte att mamma ska ta honom hela tiden utan dom dagarna Alexanders pappa kanske har något annat för sig och inte kan ta honom... Och när jag flyttar jag antagligen med pojkvännen.
Hoppas du nöjer dig med det svaret, anars får du fråga mera :D

Middagen


Igår va det middag hos pojkvännen.
Och sen sov jag där så det va därför jag inte bloggade speciellt mycket igår.
Idag blir det bara mysa hemma. Alexander fick lite kläder också.
Och det här hade jag på mig.









Kläderna från H&M (priser längst ner)












Tröja 299:-
♥ Korsett-Linne 199:-
♥ Klänning 50:- REA
♥ Kavaj-jacka 199:-
♥ Shorts 249:-




Morgon Bad

Man måste ju vara fin när man ska träffa sina släktingar och gå på middag så Alexander fick ta ett litet morgon bad. Som tur är e att han älskar att bada. Nästan lite för mycket då han vrider på huvudet så mycket han kan för att försöka doppa hela huvudet vilket slutar med att han får vatten i ögonen. Haha, han är knasig.




Därför la jag inte ut kläderna igår.

Igår tänkte jag läga ut bilder på kläderna jag köpte, men det blev inte så för pojkvännen va tvungen att dra hem på kvällen. Även om han lovade att komma tillbaka så hade jag redan när han gick en känsla av att kvällen var förstörd och att han inte skulle komma hit igen. Hade jag fel? Nix. Han kom inte hit igen. Han berättade en sak som han hållt undan från mig. (Jag tänker inte säga vad så det ä ingen idé att fråga)
Min hjärna slutade fungera och mitt hjärta slog snabbare. 5 min senare låg jag på sängen. Tårarna rann men jag märkte det först inte. Dom bara rann men inte förns efter en stund fattade jag hur ledsen jag va.
Mamma fick ta Alexander så jag kunde hoppa in i duschen. Satt ner på ''golvet'' av duschen och skakade.
Den här natten har jag drömt mardrömmar, vaknat även om Alex sovit och haft extrem huvudvärk...

Ska på middag hos pojkvännen idag. Känner mig inte speciellt pepp på de. Hadde nog bara velat ligga i ett badkar med varmt vatten hela dagen. Men det funkar ju inte. Speciellt inte eftersom jag har Alexander.. Och jag antar att hans andra släktingar har rätt till att träffa honom...

/F


Väntar

Sitter och väntar på att pojkvännens farfar och farmor ska komma.
 Idag har Jag, Pojkvännen och Alexander gått ner till Allum och jag fick köpt lite nya kläder. Tänkte köpa något från BikBok eller Gina Tricot. Men hittade inte speciellt mycket där. Så gick vidare till H&M. Där hittade jag en del.
Lägger in det jag köpte senare. Hinner tyvärr inte nu.

Me Today!

Det här har jag på mig idag ;)
Fast ska självklart byta i kväll innan pojkvännens farfar och farmor kommer. Tror inte dm diggar rosa byxor. Haha.

♥Tröja - Ginatricot
♥Byxor - BikBok




Uppe tidigt..

God Morgon!
Vaknade för ca en halvtimma sedan. Varför jag är uppe kl 9.00 när jag skulle kunna sova lite till är för att jag tror att hon från spädbarnsgruppen skulle komma (hon är typ som en kurator, har berättat om henne förut)
Jag tror det va vid 11 hon skulle komma. Glömde skriva upp datum och tid eftersom jag satt och ammade när vi bestämde och sen glömde jag att skriva... Jag är duktigt. Hehe..(NOT).

Och det är så kul när vi inte har någon mat hemma. Blev ett glas av den sissta mjölken och en frukt. Kul Frukost. Får handla lite sen.




Idag, i mon, och lördag.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket alls. Städat rummet duschat och bara tagit det lungt.
I mon så kommer pjkvännen farfar och framor hit. Känns lite konstigt eftersom vi ska träffa dom på lördag också då det är middag hos pojkvännen.. igen.
Jag har ingen anning vad jag ska ha på mig. Känns inte som att det är någon bra idé att ha på sig sånna klänningar jag brukar ha. Kort-kort är nog inte så bra när det gäller äldre menniskor. Haha. Ska nog in och se om jag kan snappa upp något fint i allum.

Om produkterna jag testar:
Skriver om schampot och blasamet från branängen när dom tagit slut. Tänkte skriva om den nya brun utan sol någon gång i helgen. Kanske redan i mon om jag har tid! :)

Ska nog sova snart... Fast vill inte sova. Egentligen skulle jag vilja ha mys kväll med pojkvännen. Fast han är ju inte här :(

Fast det värkar som att lille man vill sova..




Glad!

Jag är nu glad för 3 saker.
1. Snackade med pappa om Ullared. Han svar: ''Vi får väl se vart vi kan klämma in de'' = Ja? Eller?
2. Fått sova hyfsat bra i natt + ganska länge nu på morgonen.
3. Jag älskar min pojkvänn som köpte glass och strösel till mig igår. OCh kom hit på cyckel även om det spö regnade!

Så idga är det helt enkelt en bra morgon. Har dock huvudvärk.. Men det orkar jag inte bry mig om. Är för glad för att klaga en massa. Haha. Känns som jag gör det rätt ofta.

BTW, varför har ni slutat komentera? Är det för att det är tråkiga inlägg eller för att ni inte känner att ni behöver?

Smurf!



Det här trodde jag - så blev det




Ny dag

Morrn!
Igår så kom våran efterlängtade soffa. Vi har ju haft en uppblåsbar madrass. Så det är riktigt skön att vi kan sitta i en normal soffa igen. Haha. Och idag kommer bok hyllor och TV bänk från IKEA. Så nu börjar saker och ting äntligen falla på plats här hemma. DEt har ju varit väldigt mycket och göra så vi har inte riktigt hunnit klart med allt. Det ända jag saknar nu är en byrå som alexanders kläder m.m kan ligga i, ett säng bord med lådor så jag kan lägga viktiga papper där i. (när man skaffar barn blir det helt plötsligt väldigt mycket papper som ska fyllas i m.m.) Och en TV på byrån.  sen är mitt rum nästan klart. Lite tavlor som ska upp och foton som ska sättas i ramar.

Senare hade jag tänkt lägga upp en ''det här trodde jag - så här är det'' (om att bli mamma)

personlighets test!

Kollade runt lite på internet och hittade ett personlighets test! Tycker det är så kul att göra sånt :)
Här är länken med mina resultat.( längst ner kan du klicka på starta testet så kan du också göra de): http://se.41q.com/typ.41q?p=14585371

Här har ni en del av mitt resultat :)






Konstiga drömmar..

Den har natten har varit så himla jobbig.. Alexander sov mindre en 2 timmar efter varje måltid.
Och eftersm jag är förkyld så sover jag ännu sämre. Min kropp är så orolig. Vaknades sittandes. Vet inte om jag somnade så efter amningen eller om jag satte mig upp i sömnen. Vaknade av att jag drog ut armen rakt ut i luften. (??)
Visst jag ärkonstig. Men nu är det verkligen något som är fel..
Alexander verkade dock nöjd med natten...

Sitter nu och äter korvbröd och dricker o'boy.. mums? ;D


Alexander = Stor pojke?

Jag vet att barn växer snabbt men när en stl 68 inte är extremt stor för en 7 veckors bebis måste han vara en stor pojke? Eller bara tjock och lång. Haha. Aja, pyjamasen är ju lite stor fortfarande. Så det är ändå stl 62 som gäller några veckor framöver. Fast om han nu snart ska ha stl 68 så måste jag verkligen till ullared! Har typ en body eller något i den stl...


Me today and new shoes!

Så här ser jag ut idag :)
Och mina nya skor, det blev inga UGGs kopior. Tänkte att det nog blir lite för varmt med de nu.
Så det får bli vinterskor inköpet senare ;)




Mycket sova idag

Man märker att Alexander inte mår så jätte bra. Han sover, äter, bajsar. När han är vaken så skriker han eller äter. Det värkar som att han har lite magknip. Tycker synd om honom. Jobbigt att man ser på honom att något är väldigt fel. Fast han är lung när jag går runt och bär på honom. Hoppas det blir bra snart bara...




Morgon smile?

Klockan är nu halv 9. Jag och alexander vaknade nyss.. Eller alexander vaknade och ville inte somna om, vilket innebär att jag måste vara vaken :(

Det är konstigt.. Dom senaste tre mornarna har alexander varit JÄTTE glad. Men bara under några minuter på morgonen. DÅ lyser hela aniktet upp och man ser liksom hela munnen på honom, om ni förstår vad jag menar? Och han tar typ ut tungan samtidigt. Haha, han ser otroligt glad ut iaf.

Idag ska jag ju kolla skor. Visar när jag kommer hem hur dom ser ut :)

Eftersom ingen hade några frågor till mig den här veckan så kör vi på men en ny vecka och era frågor läggs ut nästa söndag ist..


Sov stund

Nu har jag och Alexander haft en sov stund. Igentligen är det försent för för att vakna halv 8 med alex. Men ag visste inte att han skulle vara villig att sova 2 timmar. Väldigt skönt för mig dock :)

Imorgon ska jag kolla på skor med mamma. Hoppas jag hittar något snyggt. Skulle vilja ha ett par UGGs kopior. Testade en kompis kopior förra året och dom var så sköna... Fast då hade jag inte pengar till nya skor..
Så då ville jag ha det i år ist.. Värkar inte som det komit in speciellt många i affärerna ännu. Fast det går ju att beställa :)


Hemma igen

Nu är jag och Alexander hemma igen. Helgen var mysig. Skönt att vara utan vuxna ett tag. Och Alexander va faktiskt ganska snäll. Fast varken jag eller pojkvännen va så där jätte glada på honom under natten. Haha. Fast det är ju ju aldrig.. OCh det blir ju inte bättre när man är förkyld. Har gått runt och nyst hela helgen. Usch usch..
Just nu ligger alexander och har jätte kul i babysittern. Ligger och ''snackar'' och ler. Han låter mer som en gris tycker jag. Haha.

Har köpt en ny pyjamas och en body och et tpar byxor. För nu är det stl 62 som gäller. Gud vad han växer snabbt asså. Det står ju stl 62 på kläderna men ibland står det ju månad också. Tydligen är det 2-4 månader på stl 62 fast Alexander är 7 veckor.. Hmm.. antingen är han en tjockis eller väldigt lång.. Kanske både och?





Väntar på sängen

Sitter hemma hos pojkvännen och väntar att få sova. Blir nog ganska snart tror jag. Vi har kollat på film och Alexander har varit väldigt snäll. Fast han har inte sovit på väldigt länge så han kanske sover iaf 3 timmar om man har tur :)
Godnatt säger jag till er läsare! ♥

Förkylda..

´Nu ska jag och lilleman snart åka till pojkvännen.
Både jag jag och Alexander har blivit förkylda och är lite små sura båda två. Aja, hoppas det går över snart.
Kommer nog inte blogga förns på söndag igen..

Glöm inte att jag lägger upp frågor och svar på söndagar så passa på att fråga en masa saker nu!




´Jobbig natt

Både jag och lilleman har sovit ganska orligt i natt. Han har varit lätt väckt och jag haft tankar som snurrat runt inne i huvudet. Knappt sovit något alls. Längtar tills man kommer hem till pojkvännen.
Igår skulle jag ju ha varit och mini shoppat med Elin men det blev inte så. Och det va väll tur för jag glömde bankkortet hemma så jag kunde inte köpa något till alex som jag tänkt mig... Så smart är jag.

Sitter nu helt ofixad och väntar på att lillen ska bli trött så man kan sova en stund till. Jätte trött!



Vaken till 99%

Jag tror alex börjar bli lite trött.. Eller så är det vad jag vill tro. För jag är trött.
Imorgon kommer en tjej/kvinna/tant hit från spädbarnsgruppen. Hon snackar typ med mig om hur jag mår och hur alex mår. Och hon kan svara på frågor jag har. Lite som en kurator.

Och sen bär det av mot Pojkvännen. Jag vet var där förra helgen också. Men den här helgen är vi ensama. Inte utan alexander, men hans föräldrar ska åka bort. Det blir nog mys tror/hoppas jag :)

Aja, ska ge lillen lite mat sen blir det sömn.. förhoppningsvis iaf...

Natti♥




Outfit för idag

Idag hade jag på mig det här...
Tunika märke: Only, köpt på Cassles för 99:-
Jeans Leggings: BikBok (kommer inte ihåg priset)


Alexander idag, fick kläderna så vet inte vad det kostar :P


Orange!

Nu kör vi på nytt nagellack. Nu har jag använt det oranga jag fick av svärmor för första gången. Blev förvånad när färgen nästan va exakt som i burken eller vad man ska kalla det. Har ni tänkt på att ibland ser inte nagellack alls ut som det gör i den där burken/flaskan, eller vad man ska kalla de. Haha.





Kom nyss hem

Kom nyss hem från MVC, antagligen sista gången man är där. Påvägen där ifrån så va det först en tant som vägrade flytta lite på sig så jag va tvungen att svänga med vagnen, sen en cykel som inte heller ville svänga lite åt höger så jag fick svänga med vagnen. Och en bil som nästan körde på mig. Är jag osynlig på något sätt?
Det va verkligen läskigt. Haha. :P

I slutet av september ska man ner till BVC och vara med i öppnaförskolan med andra ''unga mammor'' för er som följt min blogg väldigt länge så kan jag berätta att det är samma tjejer som va med i föräldra gruppen när vi va gravida. Jag hoppade ju av där för den yngsta va 20 och dom flesta hade jobb och så. Kände mig smått utanför...

Nu ska jag ta något och äta och mysa med min lille alexander.


Nu testar jag...

Handlat hem schampo och balsam idag som ska testas. Köpte också ny brun utan sol. Kom på att jag köpte fel ''färg'' så det va inte så konstig att jag aldrig blev speciellt brun, den va typ för ljus för mig eller något. Dove har en mörkare men jag testar en lite dyrare från Loreal den här gången. På ICA köpte jag den för 125:-
Den fick man färg av nästan direkt och väldigt len hud av. Den glittrar lite också ;)

Schampo och balsam är från Barnängen. Skriver vad jag tycker om några veckor..

Förhoppningsvis får jag och pojkvännen sova snart.

Godnatt säger jag till er läsare!


Allt blir som julafton..

Jag har märkt att så fort jag planerar att göra något så längtar jag lika mycket till den dagen som julafton. Haha.
Snacka om tråkigt liv man har. Och alla säger till mig att jag borde ''gå ut och promenare i det fina vädret''..
Hallå? Hur kul är det att promenera helt själv? Och det finns typ inga promenad vägar här heller...
Aja, imon blir det lite mini shopping med Elin. Tänkte köpa lite små saker och kolla om jag hittar något till Alexander som snart knappt kommer ha något att ha på sig. Hoppas det blir ullared snart...

Jobbig natt

Nu har jag gett upp på att gå och lägga mig när alexander somnat, för han sover kanske bara en timma och när han vaknar blir jag bara sur på han för att jag är så trött. Och det vill jag inte vara så därför går jag och lägger mig sen när pojkvännen kommer så att han kan ta alex så jag kan sova lite.

Natten har varit jobbig, har inte fått sova bra alls. Känns som jag har så mycket tankar som gör mig orolig..
Aja, får försöka lungna ner mig och kolla runt på lite kläder på hemsidor :)

Tips! Nelly.com har fortfarande REA, finns fina saker under 100 :- helt sjukt! Haha.


Vill till ULLARED!

Igår gick ju premiären av Ullared sesong 2 på kanal 5. Någon mer en jag som försökte kolla på de?
Jag kollade kanske 15 minuter sen när reklamen kom så började jag tänka på att alexander börjar växa ur sina kläder i stl 56 och snart kommer behöva nästan allt nytt (har nästan inget i stl 62) och jag behöver lite kläder nu när magen är borta. Så nu har jag ju stl xs - s igen.
Och nu kan jag inte släppa tanken på att jag vill till ullared. Jävla (ursäkta) pogram! Haha, är så himla shoppning sugen. Och det är ju mycket biligare att köpa alexanders kläder där eftersom han växer så snabbt. Så ist för att lägga ut 129:- på en body så kan man lägga ut typ 29:-. Snacka om att spara pengar! Och då kan man ju köpa kläder i lite större stl och så slipper man det sen! Jag är så smart. Och jag tycker jag förstjänar att åka till ullared. Haha.

Någon mer som fått ullareds sjukan?


Frida 2003-2010

Mycket händer under några år.  Från liten flicka till supnade tonåring till mamma...







Farssan bloggar :O

Yo, det är jag som är Alexandrers pappa på 18 bast.

Jag vettezatan varför jag kom på tanken att skriva här, och jag vet inte vad jag ska skriva heller för den delen...

Jag och Frida träffades för två år sedan ungefär (läs längre ner) Först tyckte jag att hon var en fjårtiz, och sedan blev jag kär i henne även om hon hatade mig antagligen.

När hon först sa att hon var gravid så blev jag inte särskilt känslosam av mig eller så.
Utan vi snackade om det och beslutade rätt snabbt att behålla barnet.
Sedan började ju kriget mot föräldrar och samhället, men det verkar som det gick rätt bra tillslut.

Vi fick ju en liten pojke, som enligt bilderna och hans farföräldrar är extremt söt, och de flesta vill nog behålla honom. (Tji fick ni!)

Jag älskar Frida och Alexander mer än vad jag någonsin kan beskriva, så därför tänker jag inte göra det.

Men ja... vet inte vad mer jag ska skriva, suger på att berätta om saker.

Men släng iväg en fråga eller så om ni vill veta något.

Yours,
Daddy-O

Frågor och svar!

Här kommer frågor och svar!

Fråga 1.
Menar inte detta på något elakt sätt men är bara nyfiken på hur du kan vara med barnets pappa ifall han har vart otrogen mot dig? Känns det inte jobbigt ibland?

SVAR: Jag har fått den här frågan väldigt många gånger..
Och vad jag vet så är han inte det längre. Men när han va det och jag fick reda på det så ska jag säga att det är en av dom värsta sorgerna man kan känna. När man älskar någon så mycket och det visar sig att personen inte bara vill vara med dig utan andra också. Men ändå kan jag inte släppa taget om honom för det han gjort. Och nu när vi har alexnader blir det ännu svårare. Och jag kan säga det att det känns mer en jobbigt när jag väl tänker på det. Jag skadade mig själv pgv att jag trode att allt var mitt fel och jag va så arg på mig själv att jag glömde av att vara arg på honom.. Jag är svag när det gäller honom, för jag älskar han för han är en underbar person även om han gjort en del skit..

Fråga 2.
hej!
jag undrar vad du vill bli?:)
och hur träffades du och mange. vem tog första steget så att ni blev tillsammans ?:)


SVAR: Jag vill bli stylist coh det är den linjen jag ska gå på gymnasiet nästa år. :)
Jag och pojkvännen träffades igenom kompisar 2008. Efter ett tag började han visa intresse för mig. Jag va inte intressrad av honom tille n början men sen när vi började umgås mer så började mina känslor för honom komma också och han frågade en kväll efter att vi ''strulat runt'' några månader om vi skulle vara tillsammans. Jag blev jätte glad. Men sen så visade det sig att han hade en annan och vi bröt upp. Men sen efter en vecka eller så blev vi tillsammans igen, sen tog det slut ett lite längre tag men efter att han följt med mig och min familj till Halmstad,, tylesand så blev vi tillsammans några veckor senare och sen dess har vi varit tillsammans. :)

Fråga 3.
Hur gammal är din pojkvän? :)

SVAR: Han fyllde 18 år dagen innan Alexander kom :)

Fråga 4.
Är ryktena om att du har kondylom sanna?

SVAR: Jag skulle vilja veta vem du hört det ryktet i från?
När jag blev gravid så gick jag till gynokologen och gjorde ett vaginalt ultra ljud (och en till gång senare)
om jag hade haft kondylom så tror jag att hon hade sagt något. Och jag tror jag hade märkt det också.
Jag har inte kondylom.

Fråga 5. Jag har en fråga, eller rättare sagt två. ;)
Vad heter Alexander i mellan-namn och efternamn?

SVAR: Vi har varit osäkra på vad alex mellan namn ska vara. Men det lutar åt Alexander Magnus (och mitt éfternamn) Carén.

Fråga 6.
Hur ofta träffar Alex sin pappa, o hu har ni tänkt det i framtiden?

SVAR: Alex träffar sin pappa nästan varje dag, och han sover här ganska ofta. Om jag och pojkvännen fortfarande är tillsammans så kommer vi antagligen flytta ihopp i framtiden. Anars så löser vi det på annat sätt. :)

Fråga 7. vem var din pojkvänn otrogen med?

SVAR: Det är inget jag tänker skriva ut här.

FÖRLÅT

Förlåt så himla mycket för att jag inte skrev ut frågor och svar igår kväll. :(

Va jätte trött och gick och försökte få alex att somna så jag fick sova. Hoppas det är okej att svaren kommer i dag på morgonen ist!


Glöm inte fråga!

I kväll lägger jag upp Frågor och svar!
Glöm inte ställa alla frågor ni har! :D


Det här fick jag :)




Hemma igen

Kom nyss hem.  Fick en liten stund ute med kompisarna  igår, pojkvännen fick passa alex dom ca 40 minuterna jag va ute. Men det va skönt att få dom 40 minuterna med sån tid jag hade massor av förut.  Jag tror jag har bytt alex blöja 2 gånger under dagen igår och idag. (blir ju mer blöjor idag såklart) Alexanders farmor hade alex nästan hela tiden så jag och pojkvännen fick massor av tid tillsammans.  Hon måste älska sitt barnbarn eftersom som frivilgt bytta blöjor på honom.  Haha.

Fast det känndes nästan som jag va för mycket ifrån min son så man nästan saknade honom. Det kommer nog ta några månader innan jag kan vara utan honom någon längre stund helt och hållet. Nu va jag ändå i samma lägenhet hela tiden. 

Fick 3 nagellack från svärmor o väska från alex plast farfars (kan man kalla han så?)  mamma.

Bilder kommer snart :)


Me today!

Idag har jag på mig det här :)
Byxor Från Gina Tricot Köpte på rea för 99:-
Linne Under från H&M 39.50 (Rea)
Linne över från H&M 49.50 (tror jag, också på rea)

 Kan man tro att jag födde en liten son för ca 6 veckor sedan? Haha, tycker inte jag iaf :P







God Morgon!

Idag ska jag hem till pojkvännen och sova hos honom. Alexander ska så klart följa med också.
Och jag ska antagligen gå förbi där jag bodde förut och hälsa på pappa som bor kvar.
Saknar folket på torget! :(

Alexander är nu ny badad och redo att åka buss ..
Fast vi ska ju inte åka förns vid 1.

Vet inte om jag bloggar mer idag, men anars så hör ni av mig i mon. :)



sjuk?

Tror jag börjar bli sjuk eller något! :o
Inte jätte sjuk men typ små förkyld. Nyser typ hela tiden. OCh det är jätte jobbigt när jag matar alex för då måste jag hålla inne nysningen så det inte kommer på honom. Hatar att göra det, känns så konstigt i näsan...

Iaf, snart kommer Alexanders Farmor och hälsar på. Jag mamma och svärmor ska äta middag tillsammans idag.


Måste säga att jag är extremt shopping sugen! Kanske får med mig pojkvännen eller någon annan till allum nästa vecka. Tihi :)

Får se om jag bloggar mer idag, ska försöka iaf!

GLÖM INTE STÄLLA FRÅGOR! PÅ SÖNDAG LÄGGER JAG UPP FRÅGOR OCH SVAR! :)♥







jennifer skriver

Den 20 augusti 2008 började jag i 8B på oxledsskolan med Frida Carén som klasskompis. Det är svårt att beskriva för er som inte vet hur det va, men den tryggheten jag kände första dagen med mina nya kompisar på oxled va enorm. När jag träffade Frida denna dagen var hon en blyg och osäker tonåring. Det tog inte lång tid för mig och Frida att hitta varandra, för precis som hon, var jag osäker. Men tillsammans blev vi så jäkla starka. Med tiden växte våran vänskap sig starkare, också mitt förtroende för en bästa vän. Vi delade allting, hemligheter jag aldrig berättat för någon innan, skratt jag aldrig delat med någon innan. Varenda dag efter skolan följde jag med Frida hem. Det spelade ingen roll vad vi än gjorde, eller hur vi än mådde, vi skrattade alltid. Hennes familj blev också min familj.

En dag blev Frida tillsammans med Alexanders pappa. Och jag kunde inte mer än glädjas för henne. Frida var kär och lycklig. Dagar och veckor gick, och efter en tid så såg jag hur hon blev sårad. För er som inte känner mig så kan jag berätta att jag är en VÄLDIGT överbeskyddande vän. Och när frida var ledsen påverkade det mig på samma sätt. Jag reagerade mer än vad hon gjorde, jag skrek på fridas kille och berättade vilken idiot han va mot henne och att hon förtjänade bättre. Och detta fortsatte. Men Frida älskade sin pojkvän och hon va fast besluten om att hon älskade honom vad som än hände. Innerst inne tror jag aldrig att jag accepterade honom. Frida var min bästa vän. Hon var min klippa. Och jag såg hur hon blev mer och mer ostadig. Det satte vår vänskap på spel och till slut slutade vi… Vi slutade dela alla våra hemligheter, vi slutade skratta dom där underbara skratten med varandra, vi slutade följa med varandra hem efter skolan, och vi slutade vara bästa vänner.

 

Jag minns inte vilken dag, vilket datum, vilken tid. Jag minns att precis innan vintern fick jag ett telefon samtal på matte lektion, och på displayen stod det Frida. Och jag svarade. Fridas skakande röst berättade något om ungdomsmottagningen och är med barn. Jag rusade ut genom klassrummet och bad henne upprepa vad hon sa.

- Jag är med barn.

 

Månader gick och frida hade beslutat sig för att behålla hennes bebis. Alla fridas kompisar hade åsikter om hennes graviditet. Och mest jag, jag va mest negativ, jag trodde bara att hon skulle förstöra för sig själv. Frida växte sig starkare och visade mig sidor jag aldrig sett, också hennes pojkvän, och min syn på dom hade förändrats.

 

Idag är frida en underbar människa och också underbar mamma. Jag vet att jag gjorde fel under tiden hon va gravid, jag skulle vara mer stöttande. Och jag hoppas du förlåter mig för det. Jag har fortfarande inte träffat Alexander och det får mig att känna mig ännu värre.

Jag älskar dig frida och jag är så JÄVLA stolt över dig.

 

Jag önskar dig, Magnus och Alexander all lycka till i livet. Och hoppas vi ses snart, för fan vad jag saknar dig.

 

/ jennifer lindblad


..

Say you're sorry
That face of an angel comes out
Just when you need it to
As I pace back and forth all this time
'Cause I honestly believed in you
Holding on,
The days drag on
Stupid girl
I should have known, I should have known

That I'm not a princess
This ain't a fairytale
I'm not the one you'll sweep off her feet
Lead her up the stairwell
This ain't Hollywood,
This is a small town
I was a dreamer before you went and let me down
Now its too late for you and your White Horse,
To come around.

Baby I was naíve,
Got lost in your eyes
I never really had a chance,
My mistake, I didn't know,
To be in love you had to fight to get the uppper hand
I had so many dreams about you and me.
Happy endings
Now I know


Kom nyss hem från BVC

Kom nyss hem från BVC med Alexander,  och mamma ska snart börja med mat.
Alex hade gått upp till 4140g och det va tydligen jätte bra. :)
Hon tyckte också att man såg på hans blick och ögon att han började bli äldre. Vilket också är bra.

Och prickarna han har i ansiktet som jag undrat över va tydligen hormonsplitor. Det är som tonårs finnar fast mindre och det är hans reaktioner på mina hormoner som typ finns i mjölken eller nåt. Om jag fattade det rätt? Haha, är lite trög nu för tiden känner jag.


God Morgon!

Natten gick faktiskt ganska bra. Det värkar som Alexander börjat förstå att man ska sova på natten för efter han har ätit så somnar han ganska snabbt. Fast jag tror han hade lite ont i magen. Vi har köpt mag droppar som han ska ha en gång om dagen men självklart gömde jag bort att ge honom dom igår.. Ens minne är inte långt när man har massa annat som ska fixas.

Igår kväll rensade jag ut Alexanders stl 50 kläder eftersom dom är jätte små. Även stl 56 i boodys börjar bli små på längden så om någon vecka kommer jag antagligen behöva börja köpa lite i stl 62. Små barn växer verkligen snabbt!

Idag ska vi till BVC och väga honom också. Och om allt har fortsatt gå så bra som det har så behöver vi inte gå dit varje vecka längre. Sist vi va där så va han 56 cm lång och vägde ca 3950. Så han går upp bra i vikt! Fick beröm för min mjölk, haha!

Nu vaknar lilleman. Vi hörs sen!


Tråk




Idag har jag inte gjort något alls. Tråkigt värre. Fast pojkvännen kom hit vilket gjorde dagen lite bättre iaf :)

Får se om det finns något på TV i kväll, Vet ni någon film eller så som kommer i veckan?


RSS 2.0