hemma hos pappa

Varit hemma hos pappa i natt, och fortfarande här ;)

Igår så va jag med mamma och Håkan och kollade på en lägenhet, en 4:a. Vi bor just nu i en 3:a vilket blir väldigt trångt då vi ibland är 5-6 pers där . Visst alex tar inte så mycket plats men ändå. Vi får väl se hur det går. Det hade ju varit bra att bo i det området, dock så finns ingen his.. vilket blir jobbigt med vagnen när jag är själv..


Ny vagnen!

Fick hem nya vagnen i går. ÄLSKAR DEN!
Nu kan Alex sitta upp i liggdelen för man kan liksom sätta fast en sak där bak, jätte bra nu när han vill sitta upp hela tiden och han älskar de! Och den är stärre en den förra och den är NY köpt. Inte från blocket eller så. Trode aldrig jag skulle kunna köpa något nytt till alex.

+ frakt och sånt kostade den endast 3003 :- Och man fick med Ligg del, sitt del, regn skydd, mygg nät, liten skötväska. :D



blää

Tror alexander är inne i någon period då han växer mycket för han är så gnällig och äter hela tiden. numera ammar jag mest under natten och han får ersättning och gröt på dagen. Men det är så jobbigt när han ska sova för han vill inte somna, han ligger och sparkar och vrider sig även om han är jätte trött. Vet inte hur jag ska göra. Någon som har tips?

Och Magnus tror att jag ''kollar upp'' honom hela tiden. Fast jag inte gör det. sjukt jobbigt att han ska vara så sur på mig. först är vi lixom kompisar typ och kan smsa och så sen så blir han typ sur... Jobbigt :S

Gammal bild innan jag blev gravid..

Helt tom

Känner mig helt tom på känslor. Har det hänt er någon gång? Att ni känner att ni inte känner något? :P Om ni fattar? Blev lite snurrigt där, haha. Men jag känner mig inte ledsen eller glad eller något. Bara helt tom..
Fast det är la bättre en att gå runt och må dåligt anntar jag.

Och jag bestämde mig ju för att bli blond, sen ångrade jag mig. Men nu är jag ganska säker på att jag vill det
 ändå. Ni kanske tycker jag är konstig som tror att jag ska komma ur det som hänt för att jag byter hårfärg. Men det är så jag känner. att jag byter skal för att det gammla är trasigt. och ett trasigt skal är ju inget kul..




värsta nyåret

Igår va det ju nyår, .. fy fan asså. Jag har aldrig gråtit , missat fyvrekerier eller lyssnat på depp musik på nyårsafton förut. Hemskt. alla minnen om mig och magnus bara svepte över mig som en stor våg.
Om jag inte hade alexander vet jag inte vad jag hade gjort.


Nu kör vi 2011!

Nu kör jag igång igen, har varit riktigt dålig på att blogga. Men jag har mått så jävla skit. Och mår fortfarande dåligt.

Mamma tro att jag kanske är på väg in i eller redan har deppresion. Så ja, ni förstår kanske varför jag inte bloggat.

Men jag måste komma ur den här skiten. börja äta ordentligt igen. för jag äter knappt längre, glömmer typ bort det.
Det kommer ta sin lilla tid, men ska göra mitt bästa för att lägga ner tid på mig själv och Alex. Och då tänkte jag att bloggen handlar ju om mig. Och genom att skriva om mitt liv kanske jag långsamt kan få lite sjävlförtroende tbx.

Nu kör vi 2011!



RSS 2.0