Det där med delad vårdnad...

Fick tillbaka brev från skattevärket där jag fyllt i Alex namn. Dom skrev att båda vårdnadshavare måste fylla i. Och jag har fått flera brev där det står att vi har delad vårdand jag och pojkvännen. Men det har vi inte sakt något om. Vi ska ju inte ha delad vårdnad förns vi är säkre på att vi kommer vara tillsammans flera år framåt. Gud va sur jag blir. Fattar inte vad dom fått det i från...




Kommentarer
Postat av: Susanne

Frida, ni har automatiskt delad vårdnad så länge som ni inte går till domstol och du blir tilldömd vårdnaden av Alexander. Det påverkar inte på något sätt var Alexander är dvs du kommer fortfarande att få underhåll och barnbidrag eftersom det är hos dig han bor. Som jag har uppfattat det kan du bara få hela vårdnaden om Alexander om du går till domstol och begär det eller om du hade uppgett fader okänd. Enda krångligheten är att om du skall beställa pass till Alexander så måste Magnus också skriva under papperna.

2010-10-08 @ 07:30:15
Postat av: jennie

sv: Hur känner pappan? Håller med Susanne som kommenterat detta inlägg. Det blir ju bara problem om du ska skaffa pass så måste han skriva under, men skulle din pojkvän verkligen inte göra det? Om du skulle gå till domstolen och kräva full vårdnad kommer du enbart få barnbidrag ifrån din sambo och du kan aldrig kräva honom på något mer än det..

2010-10-08 @ 13:17:01
URL: http://jenniezen.blogg.se/
Postat av: Carro

Så är det inte mamman har automatiskt ensam vårdnad men måste sktriva papper om man vill nånting annat. Är man gifta har man gemensam vårdnad ifrån början..

2010-10-09 @ 07:40:09
Postat av: Linnea♥

Fin blogg!

2010-10-11 @ 10:14:26
URL: http://lillislinne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0