Trött

Alexander börjar bli bättre på att klara sg utan mat under nätterna. I natt så vaknade han några gånger mellan 23.30-2.30 men kunde somna om efter att han fick napp. Han fick mat 4.30 första gången och somnade om. Hoppas han snart kan sova längre stunder eller hela natten. Börjar känna mig riktigt sliten efter dom här 7 månaderna som mamma. Fast det kanske inte är så konstigt :P
Funderar på om jag kanske har järn brist för då blir man ju väldigt trött. Kan det va så?

Är hemma hos magnus och har sovit här i natt. Ska nog sova här denna natten med.
Det är så konstig för här så kan Alex somna nästan helt av sig själv i spjälsängen men hemma hos mig så vill han sova nära, nära mig. Någon som varit med om det? Typ hemma bra men borta bäst? Någon som har tips på hur jag kan få honom att somna bra hemma med?

Kram<3

En saknad En sorg

En sak kan jag ju berätta som har hänt. Och det är att min älskade kanin Oskar fick en propp och var tvungen att avlivas. Han blev 10 år så han blev väldigt gammal. Men jag saknar honom något fruktansvärt. Samtidigt som jag inte fattat att han är borta för alltid ...

RIP Oskar<3







Älskar dig finaste Oskar<3

Börja igen.

Dom senaste veckorna har jag blivit väldigt sugen på att börja blogga igen. Och nu har jag bestämt mig för att börja igen. Det har ju hänt en hel del sedan jag va riktigt aktiv här och orkar inte direkt skriva ner allt.
Men jag har börjat bli lite gladare men känner också att mitt liv är ganska tråkigt. Vill att det ska hända något. Och för att fördriva lite tid så kan jag ju blogga :)

Idag har jag inte gjort så mycket. Kollar melodifestivalen såklart. Det är typ en tradition i våran familj. Haha. Vet att vissa tycker det är super töntigt but me lööve it ;)

Just nu sover Alex. Han blev ju faktiskt 7 månader för några dagar sedan :O
Tiden går fort :)

Känner för att ta en dusch men vill inte ta risken ifall Alexander vaknar så jag väntar tills i mon.

Hoppas alla gamla läsare tittar in igen. Puss O Kram!


Rasade i vikt

Har typ slutat blogga, och det är för att jag mått helt jävla sjukt dåligt..
efter att det tog slut mellan mig och magnus så gick jag ner i vikt. Slutade nästan äta. Åt middag typ, på helgerna lite mer kanske. slutade med frukost och lunch. Hade ingen mat lust alls. Och jag kände inte att det fanns något att berätta. Mitt liv känndes hopplöst och tråkigt. Vad gjorde jag på dagarna? Jo jag satt vid datorn och TV:n hela dagen...
Jag ska vara helt ärlig i den här bloggen och det har jag varit hela tiden.
Jag väger 44 kg nu. På 2 månader gick jag ner 4 kg. det kanske inte låter så mycket men för mig är det de. Man ser det så tydligt på mig att jag gått ner i vikt, speciellt på mina lår..


Jag och alexander :D







RSS 2.0