Igår

Igår va jag och Elin på Allum och Alexanders Farmor va barnvakt. Det va skönt att få komma i från några timmar men på vägen hem så kände jag att jag saknade honom. Och det känndes väldigt konstigt att gå utan barnvagn. Jag visst inte vad jag skulle göra av mina händer. Haha.

Fick köpte en overol (stavning) och en klänning till mig.
Det finns ju nästan inga tajta kläder längre. Och det är de jag tycker bäst om..




Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur tänker du egentligen när du lägger upp bara massa bröst bilder? Tex din profilbild, der brösten är focuset, tycker du verkligen att det är ett lämpligt mamma betende. Och eftersom du är under 18 så räknas det som barnporr.

2010-10-21 @ 21:53:55
Postat av: smyckestokig

säljer jättefina unika namnarmband/budskapsarmband där du kan välja din egna text om du vill. tex ditt namn.barnets, älsklingens mm för endast 79 kr ! Finns även andra smycken till kanon priser välkommen in att fynda. ( ber om ursäkt om du ej vill ha reklam radera bara detta då ) men de är helt klart värda att kolla in. Dessutom perfekta personliga julklappar utan att man behöver bli ruinerad



mvh malin



http://smyckestokig.blogg.se/

2010-10-22 @ 10:14:20
URL: http://smyckestokig.blogg.se/
Postat av: Anonym

Gud vad gulligt när han ler :)

2010-10-22 @ 23:36:04
Postat av: Mikaela

Strunta i den bröst kommentaren, bara löjlig ju xD Skert någon som inte har något att visa och vill därför trycka ner på dig!



Iaf tänkte bara äsga att jag såg dig och alex i allum några dagar sen och han var jättegullig. var bara de ja ville säga :D

2010-10-23 @ 10:31:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0