God Morgon!

God morgon. Natten gick ganska bra. Från ca 22-02 sov Alexander i sin säng, men sen gick det inte. så jag la honom hos mig och han somnade direkt. Jobbigt med en mammig bebis ibland..

Funderar på att gå ner till alllum och kolla efter en sommar/vår mössa och jacka. Fast då vill jag nog inte gå själv. Ska kolla med Magnus :)

Ska snart ut på balkongen med lilleman, dock verkar han fortfarande trött och gnällig :(

Vet att ni gillar mina ''nyvaken/sliten morsa'' look :D Haha!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hejsan!

Tänkte bara säga att du verkar vara en sjukt grym mamma till din son! När jag läste några av de tidigare inläggen så lät du kanske lite omogen och osäker, men du verkar helt sjukt grym nu! Jag önskar dig lycka till och du är grym! :)

2011-04-26 @ 11:38:59
Postat av: Anonym

Har du tänkt att Alexander ska gå på dagis när du börjar på gymnasiet? I så fall har du fått plats åt han? :)

2011-04-26 @ 17:16:32
Postat av: Viktor

Hej, jag såg TANTs blogg och TANT verkar vara ganska pigg för sin höga ålder, för du e väl typ 40 eller nåt o din son har väl redan gift sig och skaffat egna barn. För de där bilderna på din son är väl rätt gamla va? :-) <retas> Sliten-morsa-looken, kan man inte sälja den? Du kan väl sminka upp småtjejer så de ser lite äldre ut o kommer in på puben utan leg :-) Skulle va att det saknas en kopp kaffe i ena handen och en cig som hänger ur munnen (du röker väl inte längre va?????? I alla fall inte inne, du kan stå på balkongen o frysa!!) :-) /Viktor på retsamt humör

2011-04-26 @ 19:43:48
URL: http://trafikstockning.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0