Shoppat!

Idag har jag alexander och Magnus varit i allum. Hittade jätte mycket söta kläder till alexander. Köpte lite men det får ni tyvärr se i mon.
Köpte smink och underkläder till mig själv också. Men det får ni också se i morgon.

alexander och Magnus på eat.


Och jag kan visa en bild på hur det röda läppstiften ser ut på (fler bilder i mon)

Kommentarer
Postat av: Viktor

Jag lovar, jorden går inte under 2012, det dröjer till 2018 så lägg av med ciggen nu tjejen :-)



Men e du säker på att de bara bleknar? De bristningar jag fick på mina ben när jag tränade som mest är borta, och det är väl samma slags bristningar, att man ökar i storlek rätt snabbt? Men du har säkert rätt, du är ju expert.



Men du måste berätta om det funkar med krämen. Tror det är sån där lur som med antirynk-kräm.



Du har rätt, antingen är dina kompisar för mogna för mig (om jag nu är 15) eller så är de nog lite för omogna (om jag är 50). Jag får helt enkelt tjata vidare på Emma. Fast Ida verkar ju vara mer intresserad, hon kom förbi här ikväll för en fika. Jag undrar just om det var ett skärp eller en kort kjol hon hade på sig :-)



<skrattar> han smygrökte nog bara för att inte du skulle börja röka du också. Och det är ju inte lätt att sluta. Fast man ska nog vara ärlig med att man röker, annars lurar man bara sig själv.



Så du var en snäll EMO som var omtyckt av lärarna. Det skulle vara kul om nån av dina lärare gjorde en kommentar på din blogg, så vi får höra vad de tyckte :-) Du får lägga upp en bild på dig som EMO:are :-)



Och fjortisar med tvättbjörnsögon är rätt söta :-) Hade en sån själv en gång i tiden, problemet var väl att vi höll ihop ända tills för ett tag sen (så det kan va 1 år eller 49 år, eller där emellan).



Deppiga dagar då du skadat dig själv? Du menar karva litet i armen o så? Eller menar du nåt annat? Är du så deppig borde du gå o träffa någon som är expert på sånt, direkt. För så kan du inte må och inte hålla på. Du är ju mamma nu, och då måste du se till att du mår bra själv, för då mår ju också Alex bra. Står valet mellan att deppa o göra illa dig själv o röka så rök på tjejen. MEN GÅ FÖR TUSAN O TRÄFFA NÅGON som är bra på sånt här.



Det du gör är ju som att gå o ha huvudvärk i onödan, det finns ju huvudvärkstabletter. Och om du redan pratar eller pratat med nån, prata med nån annan för den lyckades ju tydligen inte. Du kan ju inte va 16 och deppa så hårt...livet är för kort för att göra det. Hm, här blev jag visst 89 år för en stund :-)



Och du, har du sett att jag gör tomrader? Magnus har inflytande över mig :-) Fast som du kanske såg att jag skrev i kommentaren till Magnus har jag problem med tomrader i Explorer när jag kör med flera operativsystem samtidigt. Men jag ska bättra mig :-)



WOW, såg läppstiftet på bilden, det kan man kalla rött, du måste synas på långt håll :-) Fast du, varför måste läppstift smaka äckligt? Det finns ju med smak på, men det är väl mer läppglans. Och så kladdar det :-) Det är många förhållanden som tagit slut bara för att killen kommit hem med läppstift på kinden, eller på nåt annat ställe :-)



Nu e jag trött, väldigt trött. Tog i alla fall o tvättade alla fönster idag, det ser rätt snyggt ut, det ser i alla fall inte ut som om det är konstant dimma ute längre :-)



Sen var ju Ida här och hon gillade kaffe, hon sörplade i sig flera koppar. Och du, hon hade varsin 88:an med sig, tydligen hennes favoritglass också :-) Fast det är ju Emma som spökar i huvudet, blir inte riktigt klok på den tjejen :-) Hon är mer knäpp i mailen än vad hon är på bloggen :-)



Och du, glöm nu inte att snacka med nån, för så här kan du inte ha det! <seriöst!!!!>



Hoppas att Alex har somnat gott o sover hela natten så du slipper din slitna-morsa-look i morgon bitti :-)



/Viktor - nu mera med en enter-tangent (Magnus, är du lite impad nu? :-) )

2011-04-27 @ 22:09:47
URL: http://trafikstockning.bloggsida.se/
Postat av: Emma starkko

Fyfan vad du är grymt cool o snygg! :)

2011-05-01 @ 17:17:53
URL: http://www.bloggparken.se/starkko

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0