fika med tjejorna!

Kom nyss hem från fika med tjejorna. Alexander va ganska jobbig, väldigt gnällig...  Han sov en stund medans vi åt.
Sen vaknade han och fick massa uppmärksamhet! :)

MB


Becca och alex

Emmi


alla tillsammans :)

KulKul

Gud va kul att ni tycker bloggen blev bättre! Satt i typ 2 timmar om inte mer för att bestämma färger, haha! Och ska försöka fixa komenntar texten så man se rvad det står där också, tyckte inte heller det blev så bra :P

Nu måste jag skynda mig att fixamig och alexander för vi ska ta en fika med tjejorna :D

Vi hörs sen! ♥



Fixar bloggen..

Som ni ser håller jag på att fixa bloggen, och jag tycker den börjar se lite snyggare ut.
Ska fortsätta fixa med HTML koder och fixa lite mer..
Det tar verkligen tid för att få det bra...

Vad tycker ni en så länge? Bättre än förut?? Ser ni texten bra och så?


Tröööötttt + en gamal bild på alex

Alexander var riktigt jävla jobbig i natt... Han vaknade typ hela tiden...

Aja, tänkte sitta och fundera lite på hur jag ska möblera mitt rum sen när vi flyttat. Visst det är typ 3 månader kvar, men ändå! Längtar...


Ger er en gamal bild på Alexander också. tror han är 1-2 månader på bilden.. inte säker :P

God natt

Nu sover Alexander, och det ska jag också göra snart. Imorgon ska jag fixa klart bloggen så förhoppninsvis blir den snyggare :)

god natt fina läsare!


YEEES!

vi fick lägenheten! eller.. ja.. vi fick den ju inte men det är vi som kommer bo där! haha! Är så jävla glad! Jippe!
nu kommer vi ha 2 toa också, Yeay! :D


håller på att fundera över hur jag ska ändra bloggen, så dne blir lite snyyggare...
Alexander ligger och sover, jag har tagit hand om disken, och ätit lunch. Nu ska vi se om jag kan fixa till bloggen lite ;)

(bilden är tagen hemma hos Magnus)


Mycket frågor..

God Morgon!
Känner att jag får väldigt mycket frågor från er läsare just nu. Kan inte svara med en gång, men jag ska göra mitt bästa. Det blir ju svårt att svara på dom som inte lämnar ut en blogg eller mejl där jag kan svara.. funderar just nu på HUR jag ska kunna svara på allas frågor..
någn som har tips på vad jag kan göra? :)

Innan hade jag ju en frågestund tills varje söndag, kanske ska börja med det igen?

säg vad ni tycker! :D


Nytt hem?

Va och kollade på lägenheten vi lagt bud på. Och just nu verkar det inte som om någon mer har lagt något nytt bud. Kanske blir det vårat nya hem? Bor hos mamma nu, och det är med henne jag ska flytta tillsammans med mammas nya, och ibland är hans dotter där och min syster.
Lägenheten är verkligen jätte fin, och om vi får den komme jag få ett större rum än nu, och det är mycket finare.
sitter och hunderar på hur jag skulle kunna inreda.. Åååhh... vill verkligen ha den lägenheten.... Hoppas hoppas!


svar på kommentar :)

Medans jag försöker fixa USB kabeln så kan jag svara på en fråga jag fick för några dagar sedan :)

Och frågan va om mitt löshår. Vart jag köpt det och hur mycket det kostar etc.

Jag köpte det i göteborg i en salong som heter safari. Det kostade 690:- och då ingick clips som man syrfast.
Jag är lite 'nybörjare'' när det gäller att sy ihop löshåret med clips. Och det är olika svårt beroände på vilken ''tjocklek'' man har. jag vek min första del 2 gånger(4rader ihop). och satte på 3 clips. och dom 2 andra delarna vek jag 1 gång (2 rader ihop). Den tjockare delen har jag på baksidan och dom 2 andra delarna är mest för att fylla ut och göra så det ser lite mer äkta ut :)


God morgon!

igår va det snö och i dag sol, kan inte vädret bestämma sig någon gång?

Iaf, jag och alexander kom hem igår kväll och natten gick bra. alexande sov bra, till skillnad från när vi sov hos magnus, då ville han inte sova alls...

Min USB- kabel vill inte fungera så kan inte lägga över bilder tilll datan just nu, men ska försöka få det att funka senare.

Det "värsta" med att vara mamma...

Det "värsta" med att vara mamma är inte att jag blivit bunden till Alexander och inte kan få så mycket ensam tid som jag skulle vilja. Det är inte heller att Alexander inte sover hela nätterna och väcker mig.

Det "värsta" är när han är så ledsen och gnällig, trött etc, att jag blir frustrerad, arg och ledsen och känne ratt jag bara vill ge upp och springa därifrån.
Det är också att jag är så orolig at det ska hända Alexander något.
Den gången han ramlade ner från sängen fick jag panik, jag var ensam hemma med honom den dagen och jag bara grät och tyckte jag var det sämsta mamman i hela världen.
Men det gick ju bra och inget hände ju, han somnade om nästan med en gång och då la jag honom i hans egen säng..

Men jag är ändå så glad att jag är mamma, att jag inte gjorde abort. Jag jag längtar verkligen till sommaren när vi går till stranden och allt sånt. Jag älskar min son!

Tand påväg!

Både jag och Magnus är säkra på att Alexander har en tand påväg nu. Kände något vasst i munnen på honom.
Inte konstigt att han varit så gnällig :o

Eftersom jag inte tog med mig min laptop den här helgen kommer jag inte kunna blogga så mycket.

Men vi hörs i mon eller på måndag. 'Kram :)

Idag

Idag ska jag och Alexander hem till Magnus.
Känner mig väldigt trött, även om natten gick väldigt bra och alexander knapp åt något. Tummen upp!

Just nu sover alexander, och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Har spelat det nya sims lite. Det är väldigt anurluda mot det vanliga sims... Visst det är kul, men det hade varit roligare om man kunda skapa familjer och bygga hus... Som jag fattar det går dte inte? :P

Jag har gryyymmmt tråååkigt.. :(


The sims 3 Medeltid!

Idag kommer the sims 3 medeltiden ut och jag ska självklart köpa det. Om jag int ebloggar så mycket så vet ni varför. Haha, det ska bli så spännande! :O


8 mån 1 dag

Glömde av att alexander blev 8 månader igår! Så.. Grattis alexander 8 månader och 1 dag! :D


Innan jag blev gravid etc...

Innan jag blev gravid så, vad ska man säga.. jag levde livet? Jag drack hela tiden, speciellt under sommaren 2009. Blev jagad av polisen någon gång också.. Jag smög ut på nätterna, skolkade från skolan HELA tiden för att vara med Magnus. Jag brydde mig inte om min framtid alls.

När jag blev gravid förändrades jag. Jag va tvungen att ta igen skolan så att jag kunde få ett bra jobb senare. Jag mognade under graviditeten. Fast jag är fortfarande tonåring. Dock inte på det sättet jag va förut...

Om jag inte blivit gravid så vill jag knappt tänka på vad som skulle kunna hänt... Jag hade gått ur skolan med hemska betyg, behövt gå IV, Festat massa och jag ch Magnus kanske inte ens skulle varit tillsammans längre... Tror att det mesta bara är posetivt allt med Alexander.

Och jag tror det är just sånt här som dom personer som tycker att ''barn inte ska föda barn'' inte riktigt vet om. Om jag inte fått Alexander kanske jag inte haft någon framtid alls. Jag tror faktiskt inte att jag hade förståt alvaret med att skita i skolan förns det var försent.


(innan jag blev gravid - jag till höger)




JAG

JAG

Läs här..

För er nya läsare som vill vet hur min mamma reagerade när hon fick reda på att jag var gravid så har hon faktiskt gjort ett inlägg om de.

här kan ni läsa vad min mamma skrev:

http://nymamma.blogg.se/2010/august/mormor-bloggar.html#comment

svar på kommentar :)



Svar; Va roligt att du tycker om den så mycket! bli lika glad varje gång jag får sånna här kommentarer :)
Och ja, jag kan göra ett inlägg om de. 


Om det är något mer ni vill att jag skriver om så säg till! :)



Kollade på ett hus

Varit och kollat på ett hus idag. Det känndes bra där med det var för mycket som behövdes fixa med så tror itne det blir det.. Nästa vecka ska vi på en till visning.

nu ska jag snart sova. Blev inte så mycket bloggande idag. Men så blir det ju ibland.

Kram


(så här ser mitt hår ut med allt löshår)


Alexanders ''dagens outfit''

Idag har alexander på sig söta små hängsle byxor och jag va bara tvungen att ta kort på honom och visa er! :)







God natt..

ska snart sova nu, ska bara ta en cigg först.
I mon ska vi kolla på ett hus. Vi behöver verkligen ett större ställe...

Aja,

God natt! :)


Svar på era frågor! (frågestunden)

Fråga 1.
Hej jag har inte läst din blogg så jättelänge men jag tycker verkligen att den är bra! Jag undrar hur en vanlig dag med alexander ser ut. Liksom hur mycket måste du igentligen göra med honom och är det väldigt jobbigt eller är det bara kul?

Svar: Kul att du gillar bloggen! :)
Det är inte speciellt jobbigt att ta hand om Alexander. Han är väldigt snäll. Fast den senaste tiden har han vait lite gnällig och det kan vara lite jobbigt. Under förmiddagen så är han ganska lugn och då brukar jag leka först lite med honom, sen får han mat och sen myser vi mest, ibland sitter han på golvet och roar sig själv med någon leksak medans jag äter m.m. Och det är oftast kul, men det är klart att det är jobbigt ibland..


Fråga 2.
Hej jag är lite nyfiken på hur du fick reda på att du var gravid och varför du beslöt dig att behålla honom (menar inget illa med det sista är nyfiken bara).

Svar:  Min mens var sen och jag hade kännt mig annurlunda på något sett. väntade en extra vecka för att vara säker på att min mens inte kom. Då gick jag till ungdomsmottagningen. Hade bestämt en tid så jag hade med mig ett pisseprov (morgon kiss ger bästa resultat typ)
Och hon som jag va hos går in och fixar med g-testet och jag sitter och väntar. Hon kommer sedan ut från toaletten (som finns i rummet) och säger ''Frida.. du är gravid'' Jag kände nästan från början att jag inte ville göra en abort. Det känndes så hemskt att ''döda'' sitt barn.. Magnus var inte emot att ha kvar det  och det va så det blev :)

Fråga 3.
Vad skulle Alexander heta om han varit en tjej? Hade du andra killnamn på lager?

Svar: Alice(om det blev en tjej). Jag hade ett annat namn och det var Leo. Men känndes ändå att alexander var det jag ville att min son skulle heta.

Fråga 4.
Vad sa dina vänner och föräldrar när de fick reda på att du ar gravid? Och vad tyckte folk i din skola? Var det någon som frös ut dig? Och kolla folk på dig när du gick runt där med din stora mage? Älskar dig blogg för övrigt den är superbra!

svar: Mina vänners reaktion va typ ''VA?... omg.. shit!'' Men dom stöttade mig. Och det varkade som dom tyckte att det var spännande och roligt. Ingen i min skola sa så mycket. Dom snacka säkert när jag inte hörde men det var inte så många som kollade på mig. Ingen i min klass förutom mina kompisar pratade om det. en av mina lärare tyckte det va jätte roligt! :) Och tack, roligt att du gllar den! ^^

Fråga 5.
Har du funderat någon över hur ditt och Alexanders liv kommer bli om några år? Hur tror du att det kommer att se ut då?

Svar: Jag försöker att inte tänka för mycket på framtiden. Jag tänker derimot mycket på sommaren och sommrarna framöver. Ta han till stranden, bada och bygga sandslott. Hans första glass.. allt sånt. Jag älskar sommaren så det är nog därför jag tänker mest på det. jag är säker på att våran framtid kommer bli bra! :)

Fråga 6.
hur har du förändrats som person efter att du fick alex? :)

Svar: Det är svårt att svara på. Men jag känner mig mognare. Men när jag är med mina vänner tror jag att den ''gamla'' frida har en stor plats fortfarande. Så jag tror mest att jag bara blivit Mamma. Det var en svår fråga, men hoppas svaret blev bra :)


Fråga 7.
Grattis! Ska ni gifa er då?
svar: Jag vill inte gifta mig förns jag är 120% säker på att vi ska leva med varandra.  Vi är fortfarande unga. Och jag kan ändå inte gifta mig innan jag är 18 år om jag fattat det hela rätt..


Nästan färdig nu!

Så här sitter löshåret nu, ska nog fixa två extra små träns till, sen klart :)
Vad tycker ni? Fint/fult?

Ja, jag är osminkad, trött och har på mig magnus tröja ^^




Löshåret...

sitter och fixar med löshåret.. tar sådan tid.. syr ju ihop det själv och sen ska jag sy på clips.. Vill bara ha det klart.
Känner mig trött och lite små iriterrad just nu.. Haha, aja, ska ge Alexander lite mat nu. Visar sen hur håret blir. SKA bli klar idag.


Det jag köpte i lördags..

Köpte ju löshår, tröja och skor i lördags.. Skorna är för små nu tydligen.. Så måste byta dom nu i veckan.

Men här är bild på det andra iaf :)



Helgen med Magnus

Va ju hos Magnus i helgen, och ja då blir det inte så mycket bloggande. Men här kommer bilder på Magnus och alexander som jag lovat! :)

MORGON MYS







svar på kommentar :)


svar: Jag hade tänkt berätta det senare idag. Bara inte haft tid att blogg så mycket nu när jag är hemma hos Magnus.
Men ja, jag och magnus är förlovade :)





Blopp

Jag är verkligen trött. Natten har inte gått speciellt bra med alexander. Tror han hade ont i magen. Kl 5 i morse så va han jätte skrikigt och gnällig så jag gick upp med honom. Efter ca en timma fick han mat och efter en stund somnade han om.
Magnus tog honom vid 8 tiden när han vaknade och gick upp med honom så jag fick sova en stund till.
Men är forttfarande jätte trött.. usch..

Kommer inte hem förns senare i kväll för jag glömde nycklarna hemma och mamma är i uddevala..
Ska försöka hinna lägga upp bilder sen också.
har några bilder på magnus och alexander som jag lovat fixa också :)


Varit i stan

Kom nyss hem till Magnus från stan. Har haft det jätte kul med Jennifer och Daniel.
Köpte ett par skor en tröja och löshår. ska fixa bilder på det senare. :)


Glöm inte att det pågår frågestund så det är bara att ställa hur många frågor ni vill!


Jennifer


Daniel



Snö??

Hallå? Det ska inte vara snö ute nu! Den va ju härlig sol i går och jag vill ha vår och sommar.. Nä va sur jag blev på vädret nu :(

Ska snart ta bussen till Magnus. Kommer ta med min laptop så jag kommer kunna göra ett inlägg då och då.

Men tänkte ha en frågestund tills på måndag. Eftersom det kommit en del nya läsare så kanske dom vill fråga något. (alla får såklart fråga)

Så ställ en fråga i kommentarer eller mejla mig!
Lägger upp alla frågor o svar på måndag.
Mejl: [email protected]


Kram!



one of those days

Inte gjort speciellt roliga inlägg idag. Det har varit lite ''one of those days'' idag så varit lite depp och inte orkat blogga och så.  Men det blir bättre antagligen. Jag är sur på min mamma. Och hon är sur på mig.
Magnus är sur på mig och jag är ledsen. Jag är sur på Mig...

Blää orkar inte bråk..

Aja, det blir nog bättre i morgon. Nu ska vi göra oss klara för natten.

God natt!


Tänder? Hallå?

Har trott att Alexanders första tand varti påväg typ dom senaste 2 månaderna men inget händer.
Och nu dom senaste 2 veckorna har han varit så (ursäkta) jävla gnällig. Och jag fattar inte vad som är fel..
Någon som har tips på vad det kan vara?





Lite små ledsen

Känner mig lite depp. Ska ta mig ett glas O'boy tror jag ^^


Ussscch!

Var tvyngen att gå upp klockan 7 idag.. Mamma väckte mig innan hon åkte till jobbet.
Det är så att våra element typ funkar inte så det är SVIN kalt här hemma så det skulle komma några gubbar och kolla på dem.. Läskigt.. Vettefan vart jag ska ta vägen då, blir nog TV:n antagligen..
Hoppas dom fixar det bara, fryser....

Alexander sover fortfarande, vi brukar gå upp vid 9 tiden så antagligen blir han väckt av gubbarna och blir jätte ledsen.. Blää

Sova

Nu sover alexander och jag ska också sova snart, ut på natte ciggen och ta mig något och borsta tänderna.

God Natt!


Inre Styrka

Det här med att vara stark och ha en inre styrka har jag funderat mycket på rätt länge. Folk säger till mig att ''Gud vad stark du är Frida som har klarat att gå igenom allt det här!''
Och då tänker jag ''Men jag är ju inte stark? Eller?''
Jag har alltid tänkt mig själv som en feg skit och nu är jag stark? Jag tycker inte det. dock är jag starkare än vad jag var innan jag blev gravid.

Och så har jag tänkt på dom här personerna som ''inte är starka''. Jag tror inte dom finns ärligt talat.
Jag tror att ALLA har en inre styrka. Som växer eller sjunker pga det man är med om i livet. Och att vissa inte ens behöver visa sin Inre styrka .
Det finns ju dom som nästan glider igenom livet och det händer inte speciellt stora problem för dom. och eftersom det hänt så mycket i mitt liv tänker man ''Hon måste vara väldigt stark''.
Och när det gäller det här med att jag fått barn tidigt ch klarar av att vara mamma handlar det intebara om min inre styrka utan också att jag mognat och haft OTROLIGT stöd från vänne roch familj.

tänk då vilken stark person min mamma är som klarade av att se sin dotter föda när hon var 15 och som klarat av att ta hand om mig sedan .. hela mitt liv!

Och tänk på hur starka personer som klarar av att göra slut med sin pojkvänn som slår en är. Eller läkare som måste se folk dö... Hur hemsk är inte det på en skala?

Och tänk på hur stark DU är, du som klarade av spanska provet. du som klarade av att baka dom där bullarna.
Det kanske är små saker. Men man kan ju inte börja bygga ett höghus i mitten utan man måste börja på marken, eller hur?

Jag vet att mina tankar är konstiga och ni behöver inte alls förstå vad jag menar :)


Snart sängen

snart ska jag och alexander sova. Börjar bli riktigt trött...
I morgon tänkte jag skriva ett inlägg om ''Inre styrka'' Och mina tankar om styrka och om att vara stark (inte muskler då)

God natt!


nähä!

Lite små sur på barnpsykologen.. skulle vara där klockan 14. Blev några minuter sen för Alexander var tvungen att BAJSA.. :P Så då blir jag stressad, som vanligt när jag ska någonstans. Och små springer dit och det tog mig  ca 10 min. så runt 14.10 är jag där. ringer på (dom har typ porttelefon) Men kommer det någon och öppnar? Nej.  Ringer på 3 gånger och väntade i 5 min. Men ingen Lena. då tänkte jag ''Nähä! då får la vi gå tillbaka hem då!''

Om hon nu skulle ställa in våran möte borde hon kanske ringt eller något? Men nix..
Aja, fick en promenad ch huvudvärk såå.. jag borde la inte klaga egentligen? ;)


SOL

Gud vad härligt med sol!
Idag ska jag gå till Lena på spädbarnsvärksamheten. hon är typ barnpsyklog och jag går mest dit för att prata av mig och ställa frågor om alexander. Känner inte riktigt för att gå dit idag. Är trött och skulle helst bara vilja ligga och titta på film under täcket.. Men antar att det är bäst om jag går dit så komme rjag ut i skolen också.



svar på kommentar :)

Kan du inte lägga upp några bilder på när magnus leker med alexander?? ^^}

Älskar din blogg!!!! :D:D


svar: Jodå, det kan jag göra :) ska dit i helgen tror jag, så då kan jag fixa det :D
Och tack så myckt :) blir så glad när ni säger att ni gillar min blogg :)



Äntligen lite egen tid

Nu sover alexander och jag får 20 minuters egen tid innan jag själv ska sova. UNDERBART!

Har blekt min utväxt i kväll och kllat på top model. Ska ta lite Ben and Jerry glass och kolla runt på internet :)

God Natt!


Nya besökare!

Roligt att det att tittat in så många nya besökare idag och igår. Idag har jag haft 200 besökare. Tror det är besöks rekord faktiskt! Hoppas ni tittar in flera gånger. :)



alex ''äter'' gröt själv!

Mamma berättade att hon brukade sätta mig och min syster i barnstolen med bara blöja och låta oss ''äta'' mat själva.
Och jag tyckte det va en kul ide'! alxander va jätte duktigt.. eller något sånt.. :P
Han tryckte ner handen i skålen och tog massa gröt och stoppade i munnen. Samtidigt höll han ett stadigt grepp och skeden i andra handen...
Jag fick ju avsluta matningen med sked eftersom han inte fick i sig så mycket av gröten egentligen. Haha! Men han värkade ha riktigt roligt iaf! :D






Igår kväll - Bada Bada!

I går kväll fick Alexander ett litet bad. Han älskar att bada!

P.s Ska snart fixa en ny header!





Köpte..

Då när jag köpte present med min syster. (till mamma) så köptejag ju lite annat också. Här kommer bilder iaf :)

Kläder till Alexander från Kapphal. På Bodysen va det 3 betala 2 och de röda racer kläderna kostade 179:-






Björn Borg parfym för 149:- (30ml) Clean green (luktar super gott)


DreamMatteMouse 135:- och waterproof eyliner från Isadora 95:- (som torkar på 5 sek och kladdar inte!)



Och det sista: Body Cream 99:-


Mys

Mys på golvet hemma hos Magnus. (bilden är tagen med web cam, men ville att dom andra bilderna skulle ha bättra kvalite så ni får om bilderna senare,.. vet att jag sagt det typ 3 gånger nu men ändå xD)


God morgon.. typ :P

Den här natten gick faktiskt ganska bra med Alex! Han somnade vid 22.00 och sen så vaknade han vid tolv men då fick han nappen och somnade om. Sen nästa gång så skrek han väldigt mycket och varken jag eller Magnus förstod varför. Så jag sa till Magnus att kolla klockan och när han kommer tillbaka har han gjort välling och säger ''klockan är halv 6'' så då var det inte konstigt att han var  så ledsen han måste varit hungrig! Men han åt då iaf, och somande om.

Det blir ingen visning på radhuset idag för mamma sa att vi ändå inte skulle köpt de. antar att hon mest ville se hur det såg ut eller nått sådant.

Aja, åker hem vid halv 4 från Magnus så lägger upp bilder så fort jag kan när jag är hemma :)
nästa gång tar jag med mig min data när jag åker till Magnus så det blir lite roligare med bilder och så.

Hade tänkt försöka lära mig hur man lägger in vido klipp så ni får se alexander göra sina konstiga ljud och skratt och så. Någon som vet och kan beskriva?

Ni får gärna skriva mejl till mig!
[email protected]

KRAM


Snart sängen

Kom hem från resturangen vid 20.00 tiden. Perfekt till Meodifestivaln. Va det någon mer en jag som tyckte det va JÄTTE spänande?! Satt och hoppade i soffan. Hahah! Japp jag är knäpp ;)

alexander sover, Magnus tittar TV och jag bloggar och läser bloggar :P

Kan tyvärr inte lägga upp bilderna på det jag köpte eftersom jag är hemma hos Magnus men fixar det i mon när jag kommer hem.
På tal om i mon, då ska vi på visning på ett rad hus. Skriver mer om det i mon också.

ska snart sova, Nattis!


Mamma fyller år!

Idag ska vi fira mamma som fyller år. Jag, Johanna (min syster) och Alex gick ner till köpcentrum för att hitta en present. Fast det blev mer en bara en present till mamma. Köpte kläder till Alexander, en foundation, en eyliner, en body cream och en björn borg perfym. Lägger upp bilder sen så ni får se :)

Vi åt nyss frukost så nu blir det lite mys och lek :)
hörs sen!


Nu så

Varit lite dålig uppdatering nu. Men nu så börjar jag som vanligt igen :)
Har lettat efter den där ''föra över bilder från mobilen kabeln'' och hittade den nu så hade tänkt lägga upp några söta bilder på Alexander. vet att ni läsare älskar bilder ;)

Idag måste jag försöka få tag i en present till mamma för i mon ska vi på resturang för att fira henne. alexander ska vara hos sin pappa (Magnus) under tiden för jag kände att det skulle bli bökigt att ta med han dit. Och det ska bli ganska skönt att vara lite ledig också :)

(Musse pigg kläderna är nya och Alex fick dom från min mamma)





Pappa ger mat till Bebis ^^



- nääärbild! :P


God Morgon!

God Morgon!
I går kväll när jag skulle lägga alexander så bestämde jag mig att frsöka med att han skuell sova själv. Jag la honom i spjälsängen och satt brevid och pratade med honom och sjöng. Men inte ville han sova för de... Även om han gnugade sig i ögonen och var jätte trött så var sova det sista han ville. Speciellt själv..
Så Jag gav upp, släckta lampan och la mig i sängen. Han låg nu i spjälsängen när det va mörkt och Han blev tyst en stund så jag tänkte att han kanmske somnat! efter 5 min börjar han skrika. Jag är då så himla trött att det känns som jag ska svimma så jag hämtar honom och lägge rhonom hos mig. Han somnar direkt..

Under natten vaknade han ett par gånger men somnade snabbt om igen när han fick nappen.
Dock gick vi upp kl 8 nu och jag är fortfarande trött och har huvudvärk. Jippie..!



Igår så visade mamma mig något konstigt.. Det är typ som att sticka, fast man stickar inte. :P
Det är en rund grej och man kan typ göra mössor och så för dom finns i olika st. Den jag håler på med är i arm storlek typ så jag ska göra handleds värmare :D

 - så här ser den ut, och jag vet att jag ser mongo ut :P

Nattis

Det gick bra på Bvc idag.
Alexander väger nu nästan 8 kg. (7.76kg) óch är 72,5 cm lång. Han börjar bli stor pojke nu!

Och det har varit många frågor om alexanders kryppande. tex: ''Ska han inte börja krypa nu när han snart är 8 månader?'' Men nej han visar inga tecken på detta. Han är inte intresserad av de. Han vill sitta! och han kan sitta själv nu faktist. :)
Och på Bvc sa hon att vissa barn inte är intresserade av de och lär sig krypa senare.
Så nu ska jag koncentrera mig på att han ska lära sig sova själv och utan att bli matad.

Nu ska vi göra oss klara för natten. God natt!


snart BVC!

Nu ska jag och alexander snart ta bussen till BVC sen ska man träffa kusinen Jennie.

Har lite ont i huvudet och känne rmig allmänt slö men måste till BVC, missade förra mötet då jag tog fel på månad, hur man nu lyckas med det? Haha, aja måste fixa till mig lite bloggar nog mer i kväll eller så. Då får ni veta hur stor alex blivit och va ddom säger om lillen ^^

Kram!



Svar på kommentar :)

Hej!
Har du och Magnus hittat tillbaka till varan igen? :)


Svar: Japp! :) Vi va ifrån varandra i 2 månader. Jag och alexander försökte hälsa på minst 1 gång i veckan så att Alex inte skulle tappa kontakten. Men jag och Magnus kom inte sådär jätte bra överens och han åkte bort ett tag och då kunde vi inte träffas alla på några veckor och när han flyttade hem igen hittade vi tillbaka till varan och det känns bättre en någosin :)

(Ja, det är jag som lekt med hans hår, Hehe)



Ullareds sugen igen!

För er som följt min blogg ett tag vet ni hur mycket jag ÄLSKAR Ullared(Gekås). Och ja nu börjar jag bli riktigt sugen på att åka dit igen. Alexander behöver en del nya kläder och jag med. Har typ 2 byxor som passar. Alla andra är förstora...
Och igår när jg ställde mig på vågen vägde jag 47.. Hur lyckades jag gå upp från 44 kg till 47 kg på typ en vecka? (båda gångerna hade jag inte ätit innan jag vägde mig)

Iaf, sitter hemma hos Magnus med Alexander och känner mig väldigt trött..


Reklam blogg??? Inte vad jag vet!

Börjar bli trött på alla som komenterar. För vet ni vad det är folk skriver? ''Kolla in min blogg, har massa roliga tävlingar bla bla bla'' Jag bryr mig ärligt talat inte om eran ''veckans blogg tävling'' för jag har ALDRIG vunnit en sådan tävling ändå. Så jag antar att min blogg suger? Men tydligen så är den jävligt bra att göra massa reklam på. Jag hade lovat mig själv att tillåta alla komentarer när jag började blogga. Men dom är komentarerna som inte har något att göra med den här bloggen. tar jag bort.

Aja, ha det bra!

Hallo ich bin ein poo. Und Ich mag Gemüse mit Schweinefleisch

(jag gillar google translate ;))

TV kväll <3

Idag är det Fredag. Och det betyder TV kväll. Först Vampire D sen Smallville! Yeay! As bra :D

Alexander har också badat idag så han är ren och fin. Hoppas på att jag får en snabb dusch sen med :)



Söt present.

Hej!
Igår så va jag på möte på familjehuset. Går dit för att prata av mig lite.
Och när jag möter Magnus på busshållplatsen säger han att han köpt en present till mig. Och jag blir jätte nyfiken såklart. Han sa att eftersom jag va så ledsen när Oskar (min kanin) dog så ville han göra mig gladare. Men en HAMSTER! Så himla söt  är den. Självklart går det ju inte att glömma Oskar helt. Men ändå. Hur guligt är inte det av Magnus?
Det var dock väldigt svårt att välja namn till den lille. Men jag bestämde mig för att den skulle heta Viggo. :)
Han är ju väldigt svår att ta kort på men ska försöka få en bra bild ^^ 


Navel!

Vill så gärna skaffa navelpiercing!
Trodde aldrig att jag skulle kunna ha det efter att jag varit gravid. Trodde jag skulle ha massa fula bristningar och typ ha ''mamma fett'' på magen. Men nu när jag inte har de och inte kommer skaffa fler barn dom närmsta typ 10 åren så vill jag ha navelpiercing. Tycker det är så fint. Spciellt på sommaren! Och då är det ju bra om jag typ skaffar det nu. För då har det ju läkt till sommaren och så :) Måste bara övertala mamma.. Jobbigt att man fyller 18 NÄSTA år.. vill vara 18 nu :(



RSS 2.0